Bux Zero

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Bux Zero

Wil je graag beleggen? Zou je dit via een beleggingsapp willen doen? Wellicht is BUX Zero een mooie uitkomst voor je. Bekijk eerst wat de ervaringen van andere mensen met BUX Zero zijn. Dit doe je op deze pagina van NederlandReview. Het platform voor onafhankelijke bedrijfsreviews.
    

Wat is BUX Zero?


BUX Zero is een Nederlandse beleggingsapp en onderdeel van BUX. Via de app is het mogelijk om in aandelen te handelen. BUX Zero is een groeiende neobroker in Europa. De app maakt het mogelijk om Europeanen meer met hun geld te laten doen. Het hoofdkantoor is gelegen in Amsterdam.


Ze stellen hier allerlei handige methodes voor te hebben. Ze willen de beleggingservaring verstoren en barrières op de financiële markten wegnemen. Ze helpen nieuwe generaties investeerders en handelaren. BUX stelt commissievrij beleggen toegankelijker te maken. Gebruikers worden in staat gesteld investeringen te doen in bedrijven waarin ze geloven. BUX Zero is momenteel beschikbaar in een aantal Europese landen. Het bedrijf geeft aan dat je altijd de investering moet kiezen die bij je budget en waarden past. Het is belangrijk om te weten dat er altijd een risico aan verbonden is.


Waarom beleggen?


Volgens deze organisatie is geld beleggen een betrouwbare manier om rijk te worden. Als beleggen nieuw voor je is, zullen ze je op weg helpen. Er wordt aangegeven dat je je geld laat werken. Volgens BUX Zero zijn er drie fantastische manieren waarop je rendement kunt halen, uit beleggen. De eerste manier die wordt beschreven is meerwaarden. Dit is de waarde van jouw beleggingen die in de loop van de tijd zullen toenemen.


Beleggingen kunnen ook waarde verliezen. Dividend is geld dat op gezette tijden aan jou als aandeelhouder wordt uitgekeerd, mits de onderneming voldoende winstgevend is. Je dient er rekening mee te houden dat niet alle bedrijven dividenden uitkeren. Bedragen zijn ook afhankelijk per bedrijf. De samengestelde rente kan op lang vermogen genereren. Je zal namelijk rente op rente ontvangen. Geduldig zijn is belangrijk om goede resultaten te bereiken. Volgens het bedrijf moet je je zo min mogelijk blootstellen aan inflatie. Dit doe je door je geld productief te beleggen.


Starten met beleggen


Volgens BUX zal je een nieuwe manier van beleggen ervaren. Het is in een aantal stappen mogelijk om te starten met beleggen. Hiervoor moet je allereerst een gratis rekening openen. Omdat er geen papierwerk bij komt kijken is dat binnen enkele minuten gerealiseerd. Aan het opnemen of storten van geld zijn geen kosten verbonden. Je zoekt naar specifieke activa en maakt vervolgens een lijst met je favoriete aandelen. Je kan inspiratie halen uit lijsten die zijn samengesteld door BUX.


Je kunt rechtstreeks in de app voldoen aan al je investeringsbehoeften. Via de app ontvang je actueel nieuws en educatieve inhoud zonder poespas en in je eigen tempo. Als je meedoet maak je contact met een grote community aan Europese investeerders. Er worden met regelmaat nieuwe aandelen en ETF's toegevoegd. Je kan ook verzoeken sturen. Er is een supportservice welke je ondersteuning biedt.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb jij al ervaring met BUX Zero? Heb je al in aandelen gehandeld via de app? Dan zijn we benieuwd naar je ervaringen. We stellen het op prijs als jij je ervaring deelt op deze pagina van NederlandReview. Mede door jouw hulp weten onze bezoekers of het verstandig is om deze app te installeren.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)