Krisp

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Krisp

Ben je op zoek naar een manier om buitenshuis te werken? Wellicht is Krisp een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er over Krisp bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Krisp?


Krisp is een app die is ontwikkeld om mensen overal te laten werken. Dit doen ze omdat de wereld verandert. Werken op afstand zorgt volgens dit bedrijf voor een revolutie in de manier waarop mensen werken en contact maken met hun collega's. Krisp geeft mensen vrijheid en flexibiliteit en stelt hen in staat om productiever en professioneler te zijn wanneer ze op afstand werken.


Stukje achtergrond


Het bedrijf leeft volgens een missie. Dat is iedereen via Kris overal te laten werken. Ze hebben een gedistribueerd team en daarom ervaren ze elke dag de uitdagingen van werken op afstand. Ze stellen technologieën te bouwen en een product waarin ze geloven, evenals een sterk, divers team van nieuwsgierige mensen. Zij willen het beste uit hun leven halen.


Informatiebeveiligingsprogramma


Krisp past informatiebeveiligingsbeleid toe en er is een toezegging op directieniveau om het beleid door de hele organisatie te implementeren en te volgen. Het informatiebeveiligingsprogramma wordt geleid door het hoofd van de beveiliging. De Krisp desktop-app verwerkt alle spraak audiogegevens op de computer van de eindgebruiker. Deze gegevens verlaten nooit de computer van de gebruiker.


App om veilig te betalen


De mobiele Krisp-app is volgens het bedrijf een app om te bellen. Het plaatst namens jou oproepen en maakt verbinding met conferentievergaderingen of rechtstreeks met telefoonnummers. Om deze oproepen te plaatsen, gebruiken ze Twilio, waarvan bekend is dat het de beste beveiligingspraktijken in zijn klasse heeft geïmplementeerd en de beste beveiligingscertificeringen heeft die er zijn.


Beschikbaarheid van infrastructuur


De Krisp-app werkt lokaal op de computers van gebruikers. Je hoeft meestal geen verbinding te maken met de eindgebruiker. Deze infrastructuur wordt volledig gehost op AWS, is volledig geautomatiseerd en wordt gecontroleerd door continue functionele tests om elke vorm van downtime te detecteren.


Kernwaarden


Het bedrijf geeft op haar website een aantal belangrijke kernwaarden aan. Zo vinden ze transparantie en eerlijkheid belangrijk. Medewerkers stropen hun mouwen op. Mensen moeten zich snel kunnen aanpassen en verandering omarmen. Ze vinden het belangrijk dat jij het meeste uit je zelf kan halen. Volgens het bedrijf zullen de beste argumenten altijd winnen. Mensen moeten altijd hun beste bedoelingen laten zien. Durf groot te dromen.


Technologie


Technologie is passie van het bedrijf. Toen ze met Krisp begonnen, waren 6 van de 7 teamleden gepromoveerd in wiskunde of natuurkunde. Zelfs nu, na 3 jaar, is het onderzoeksteam in deze fase ongewoon groot in vergelijking met andere bedrijven.


Krisp op Windows


Op de website krijg je een instructie over het installeren van Krisp op je Windows apparaat. Controleer voordat je Krisp installeert de systeemvereisten voor Windows en zorg ervoor dat jouw hardware aan de vereisten voldoet. Zorg ervoor dat je beheerders toegang hebben tot het Windows-systeem. Op de website zie je een link waardoor je het nieuwste Windows-installatiepakket van Krisp kunt downloaden.    


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij Krisp? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over Krisp deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)