MacKeeper

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

MacKeeper

Heb je last van malware, online dreigingen en identiteitsdiefstal? Wellicht is MacKeeper nou net het bedrijf waar je naar op zoek bent. Het is altijd raadzaam om de reviews over een bedrijf door te nemen. Op deze pagina waar je nu bent kun je dat doen. Het zijn objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews. 


Wat is MacKeeper?


De nieuwe MacKeeper-app zorgt voor meerdere lagen bescherming tegen malware, online dreigingen en identiteitsdiefstal. De app optimaliseert ook de prestaties van je Mac. Volgens MacKeeper willen alle mensen wel zorgeloos, veilig en prive computeren en internetten. De app wordt niet alleen ingezet als prestatietool, maar zal ook zorgen voor een make-over voor je Mac. Je kunt je Mac een nieuwe start geven. Dit doen je door opstartprogramma's te configureren. Je kunt eveneens geheugen vrij maken en updates via de apps ontvangen. Het bedrijf biedt softwarefuncties zoals een Mac-verwijderprogramma, duplicatenzoeker, Mac-beveiligingssoftware, antivirus, Antimalware voor Mac, Adwarewisser en Track My Mac. 


Optimalisatie 


Mocht je Mac 'kuren' hebben dan kun je een aantal dingen doen. Zo heeft de Mac automatische geheugen­optimalisatie. Dit is in het leven geroepen voor het geval dat je dit zou vergeten. De speciale app van MacKeeper kan je helpen door het RAM geheugen van je apparaat in de gaten te houden. Met de app kan jou Mac ook geoptimaliseerd worden. Volgens de organisatie achter MacKeeper ga je het verschil absoluut merken. Je ziet het vaak bij apps die een heleboel systeembronnen gebruiken. 


Dubbele bestanden 


Je kunt dubbele bestanden op jouw Mac verwijderen met de speciale app. Het bedrijf stelt dat de kans groot is dat je dubbele bestanden hebt. Het kan iedereen overkomen. Van identieke foto's tot kopieën van bestanden in e-mails tot dubbele downloads, het is gemakkelijk voor je Mac om verstopt te raken met dubbele bestanden. Maar ze zelf vinden kost tijd. Dat is waar MacKeeper binnenkomt. Het doorzoekt jouw harde schijf voor duplicaten en verwijdert de kopieën in een handomdraai.


Support 


Op de website van MacKeeper is te lezen dat de medewerkers altijd voor je klaar staan. Mocht je een vraag, opmerking of feedback hebben dan is dit altijd van harte welkom. Je kunt ook gebruik maken van de optie tot support. Je kunt via de app rechtstreeks contact leggen met de supportdesk. 


Wetenswaardigheden 


Je kunt met de app controle uitvoeren over je inlogitems. Na vele onderzoeken kwam men tot de conclusie dat te veel opstartprogramma's ervoor kunnen zorgen dat je Mac trager zal opstarten. Met MacKeeper heb je volgens het bedrijf de regie. Jij zal zelf bepalen welke apps je krijgt op het moment dat je jouw Mac hebt opgestart. De organisatie van dit bedrijf stelt dat bescherming tegen Mac dreigingen nog nooit zo eenvoudig is geweest. MacKeeper beschermt je tegen de ergste online dreigingen zoals virussen, malware, adware en spyware. Mocht je alle dreigingen willen checken dien je een kijkje te nemen op de website van MacKeeper. 


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je al ervaringen met de app van MacKeeper? Ben je tevreden over de app van MacKeeper? Heb je veel vragen gesteld en had je veel hulp nodig? Hoe hebben de medewerkers van MacKeeper jou te woord gestaan? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij MacKeeper. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij een review achterlaat op deze pagina van NederlandReview. Mede dankzij jou kan NederlandReview het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews blijven. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)