Tellow

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Tellow

Als zzp'er heb je veel vrijheden in het doen van je werk, in het bepalen van jouw werktijden en in het selecteren van jouw opdrachten. Maar je hebt ook verplichtingen, zoals de boekhouding, de admininistratie en de belastingaangifte. Verschillende bedrijven kunnen daarmee helpen. Tellow is daar één van. Wat zeggen andere gebruikers over Tellow? Lees beoordelingen, ervaringen en reviews van hun klanten hier!


Het beeld van de zzp'er

In hun reclames, onder andere op de radio en in apps op je telefoon, kenmerkt Tellow zich door een positieve benadering van het leven van de zzp'er. In kranten en het journaal wordt vaak een zorgelijk portret gepresenteerd van zzp'ers, vaak aangewakkerd door de overheid.


Verdienen zzp'ers wel genoeg, worden ze niet uitgebuit? Betalen zzp'ers wel voldoende belasting? Zijn ze wel voldoende verzekerd? Denken ze wel voldoende na over hun pensioen? Moet er een speciale verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering of pensioen voor zzp'ers komen? Je hebt er vast wel eens over gelezen of van gehoord. Het lijkt al gauw alsof het bestaan van de zzp'er vol valkuilen en moeilijkheden zit, en alsof menig zzp'er altijd de eindjes aan elkaar moet knopen om (net) rond te komen.


Hiertegenover probeert Tellow een positiever beeld van de zzp'er te stellen, die immers meer vrijheden geniet dan 'loonslaven'. Anders dan de standaard berichtgeving is hun boodschap: boekhouden is een feestje! 


Zie bijvoorbeeld onderstaande reclame, die je misschien al eens bent tegengekomen. Ben jij een loonslaaf of een zzp'er? Commercial van Tellow: zzp'ers tegenover loonslaven


Over Tellow 

Zoals beschreven is Tellow enthousiast over zzp'ers. Logisch ook, want het is hun belangrijkste doelgroep. Tellow heeft namelijk voor zzp'ers een boekhoudtool ontworpen, die allerlei administratieve taken regelt. In dit boekhoudpakket kun je bonnetjes registreren, je btw-aangifte regelen, facturen controleren.


Voor het gebruik van Tellow betaal je een bedrag per maand, het abonnement is maandelijks opzegbaar. 


Diensten van Tellow 

Met het boekhoudpakket en de app word je geholpen met verschillende onderdelen van het zelfstandig ondernemerschap.
- Bonnetjes hoef je niet helemaal over te tikken: als je bijvoorbeeld getankt hebt, krijg je een meldig en kun je direct je bon scannen. Tellow herkent vervolgens de prijs, de datum en de btw. En vervolgens vind je de bon terug onder autokosten. 
- Facturen die betaald zijn, daar krijg je een notificatie van. Is een factuur nog niet betaald, dan stuurt Tellow je een herinnering. 
- Alle bonnen en facturen worden direct in het btw-overzicht geplaatst, en Tellow zet ieder kwartaal de btw-aangifte klaar.


Contact met Tellow
Tellow biedt op verschillende manieren support aan klanten. Je kunt hen bellen, met hen chatten en hen e-mailen. En op de website vind je het Help Center met een FAQ, waar je terecht kunt met allerhande vragen, bijvoorbeeld over facturen, BTW, voorwaarden, opzeggingen en instellingen.


Ervaring met Tellow

Ben jij al klant van Tellow? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat zijn jouw ervaringen met de boekhoudtool van Tellow? Is het handig te gebruiken, helder in de vormgeving, goed wat betreft support? Laat het weten met een persoonlijke review! Zo help je anderen om een weloverwogen keuze te maken. Er zijn immers verschillende softwareprogramma's voor boekhouding in omloop tegenwoordig (logisch ook met steeds meer zzp'ers!), dus we zijn razend benieuwd in hoeverre Tellow bevalt. 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Factuur met betaalverzoek

Tellow geeft aan dat er een technische fout is. Vervolgens gaan het geld wat je zou moeten ontvangen niet naar jouw bankrekening. Wanneer je het geld krijgt weten ze ook niet. Klantenservice komt niet met oplossingen en reageert lax.

L

Loretta Hok-A-Hin

28-12-2022

0