easyEnergy

6.5

Bestellen

5.5

Service

6

Prijs

6.4

Levering

52.4%

Zou hier weer kopen

easyEnergy

Iedere maand weer zuchten veel huishoudens onder hoge maandlasten. De kosten voor gas en energie zijn vaak één van de grootste kostenposten die iedere maand een hoop geld uit de huishoudpot slurpen. Dat moet anders, hebben de oprichters van EasyEnergy gedacht. Ze beloven gas en stroom tegen de echte inkoopprijs en zeggen daarmee dus een stuk voordeliger te zijn dan veel andere energieverstrekkers. Maar is dat wel zo? Biedt EasyEnergy inderdaad goedkope energie met duidelijke contracten en zonder verborgen kosten, stiekeme extra kosten, tussentijdse prijsverhogingen of andere ongein? Lees reviews van hun klanten en kom er zo achter hoe hun ervaringen zijn! Is het een goed idee om je aan te sluiten bij EasyEnergy en over te stappen van energievertrekker? Hoe makkelijk kun je eigenlijk overstappen? Is het allemaal wel betrouwbaar? Reviews en ervaringen van klanten geven jou meer informatie!


Over easyEnergy

easyEnergy is opgericht door twee Nederlandse ondernemers: Maarten Roelfs en Raymond van Eck. Zoals het logo en de naam al doen vermoeden, valt easyEnergy onder de ‘easy family of brands’ met als één van de bekendste aanvoerders luchtvaartmaatschappij easyJet.


De nieuwe energieleverancier zet zichzelf in de markt door altijd dezelfde lage prijs te bieden, zowel voor nieuwe als voor vaste klanten. Ga hier dus niet heen als je uit bent op een vette welkomstkorting of andere korting om klanten te werven: daar doen ze niet aan. En waar andere energieleveranciers die klanten met korting binnenhalen, vertrekkende klanten straffen met een opzegpremie of boete, zegt easyEnergy hun klanten daar nooit mee lastig te vallen. Een abonnement is zelfs op elk moment opzegbaar. Een andere kostenpost waarmee easyEnergy zegt af te rekenen: verborgen kosten zoals administratiekosten en tussentijdse verhogingen. Wat ze wel doen voor nieuwe klanten: ze regelen je overstap. Maar dat doen wel meer energieleveranciers natuurlijk, want wie is er nou niet blij met nieuwe klanten?



easyEnergy legt uit hoe ze werken


easyEnergy biedt groene stroom en/of gas. Met een slimme meter tegen actuele inkoopprijzen en zonder winstopslag. Het enige verdienmodel is 5 euro per aansluiting per maand voor het vastrecht. Ze zeggen dit te kunnen doen doordat ze de prijzen laag houden door simpelweg minder extra kosten te maken. Ze hebben bijvoorbeeld geen dure kantoorpanden (ze hebben wel een vestiging in Den Haag, naar eigen zeggen een flexibele kantoorruimte waar ze slechts met een klein team zitten.) of grote callcenters en handelen eigenlijk alles af via internet. Klanten kunnen inloggen in een eigen account en vinden al hun gegevens, kosten en ook de klantenservice online. Daar moet je als klant natuurlijk wel van houden: voor digibeten is easyEnergy wellicht minder geschikt.


Heb jij ervaringen met easyEnergy?

Laat hier jouw review achter met deze nieuwe energieleverancier! Zijn ze echt zo goedkoop als ze zelfs zeggen te zijn? Hoe staat het met de service: Kun je ze wel goed bereiken, zijn ze klantvriendelijk, helpen ze je goed als je ergens niet uit komt of last hebt van een storing? Is de levering betrouwbaar en zeker, zijn er bijvoorbeeld wel eens storingen of juist helemaal niet? En hoe verliep het overstappen, ging dat vlekkeloos of waren er moeilijkheden? Help anderen een weloverwogen keuze te maken om wel of niet over te stappen naar easyEnergy en deel jouw ervaringen met easyEnergy in een review op NederlandReview!


Lees hier ervaringen van klanten van easyEnergy: hoe beoordelen zij de service, prijzen en levering? Zijn ze echt goedkoop? Lees hun reviews online!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (63)

Stroom en gas

PAS OP! Ze zeggen voordelig te zijn en blijkt in de praktijk helemaal niet zo te zijn. Je kan bellen en mailen wat je wilt, je krijgt ze niet te pakken. Erg onhandig omdat nota's zo onduidelijk worden opgesteld (bijna expres?), je moet blijven vooruit betalen terwijl je geen klant meer bent, de jaarrekening laat opzich wachten en dreigen nou ook nog eens met incasso kosten. Nog nooit zo'n bende bij elkaar meegemaakt!!!

A

Anita

01-09-2023

0

GAS

Bestellen ja natuurlijk 5 steren . ze willen je graag als klant Service uhm alleen contact via mail zeer slecht dus. Prijs tja daar zijn ze in mijn ogen dus de OPLICHTERS mee Ondanks de lage inkoops prijs van gas toch gewoon 2,50 per M3 in rekening brengen . nee niet de prijsvechter die ze zeggen te zijn dus. En binnen 3 maanden het voorschotbedrag dus ook verdriedubbelt. Dus gelijk naar een andergegaan . de laatste rekening gestoneerd . En ook de incasso ingetrokken .En nu wachten op de eindafrekening. Gaan ze vast niet redden in de 6 weken die daar voor staat. ben benieuwd wat ze met officele klacht gaan doen die ik dan bij ACM neerleg .

D

dj

05-03-2023

0

Energieleverancier gas en stroom

Zeer slechte energieleverancier. Zijn op geen enkele wijze te bereiken. Heb al 6 mails gestuurd. Geen enkele reactie ontvangen. Alle betalingen gestorneerd. Ze geven aan dat er een storing is met de slimme meter, maar zijn vervolgens onbereikbaar en wel in staat hoge voorschot betalingen te incasseren. Doe absoluut geen zaken met dit bedrijf!! Dit heeft veel weg van oplichting!

J

Jansen

04-01-2023

0

Gas en Stroom => blijf hier weg!

ze maken inschatting van verbruik en prijzen die 7 keer hoger liggen dan wat realistisch is daardoor is ons voorschot 7 keer hoger terwijl we ons huis volledig hebben laten isoleren en allerlei andere besparende maatregelen hebben genomen. Reageren nu al 5 weken niet op onze brief

K

kees

05-12-2022

0

gas en elektra --> Niet doen!!

Ze lokken je binnen met een mooi maand bedrag maar na de eerste maand wordt het gignatisch verhoogd. Geen contact mogelijk, alleen via mail maar hier reageren ze niet op. Echt niet doen, alleen maar drama gehad en ben blij dat ik weg ben!

R

raaike dekker

05-12-2022

0

Stroom en gas

Easy Energy...BLIJF ER VAN WEG! Stap niet over naar deze cowboys. Nul communicatie. Alleen via email mogelijk. Je mag van geluk spreken als je binnen een maand bericht krijgt. Ze lezen niet wat je vraagt. Ze geven slechte inzichten als het misgaat met berekeningen. Vage antwoorden. DUUR. Kortom: zoek een andere leverancier voor je energie. Bij Easy Energy is het verspilde energie!!

G

Gelukkig nu ex-klant van easy energy

10-11-2022

0

easy energie

Niet best, nota klopt niet,creditfactuur word niet betaald, en voor uitleg en of vragen zijn ze onmogelijk bereikbaar. je mag blij zijn als je mail na 4 weken beandwoord word. niet best

M

maarten

25-10-2022

0

Elektriciteit en gas

De reacties hier eens doorgenomen. Bij de meeste denk ik: mensen lees je eerst eens in over deze leverancier. De website geeft een hoop duidelijkheid. Vergelijk het svp niet met traditionele bedrijven waar je een vast tarief betaalt. Je hebt met uur-stroomtarieven en dag gastarieven te maken. Deze zijn op tijd bekend, dus je kunt je verbruik hier op afstellen.

H

Henk

23-04-2022

1

Gas en stroom

Ik was bij overstappen veel goedkoper uit dan bij Greenchoice, dat is een groot pluspunt, maar hun hebben een erg slechte administratie, heb nu al 2 keer een mail gehad over openstaande rekeningen wat niet klopt, de tweede was erg dreigend, ze willen me zelfs afsluiten.

K

Kees Aben

04-04-2022

0

gas en stroom

Slecht bereikbaar, torenhoge energierekeningen maand na maand. Stelletje boeven en oplichters bij elkaar

M

Maria

16-03-2022

0

3 jaar klant

SInds dec torenhoge facturen die ik niet kan betalen en je krijgt niemand te pakken, klopt niets van hun transparantie. In december 2 facturen gehad waarbij ze verschillende prijzen voor gas berekenen, waardeloos. Klantenservice is 0 punten waard. 3 Jaar alles op tijd betaald, nu lukt het niet en ze reageren niet op mijn voorstel voor een betaalafspraak, maar sturen wel dreigmaiks

A

Astrid smits

10-03-2022

0

Gas en stroom.

Na een klein probleempje wat gelukkig snel telefonisch opgelost was, ben ik aangenaam verrast door het verschil in de maandlast. Bij mijn oude leverancier zou ik 525 euro moeten betalen, bij Easyenergy nog geen 300 euro, scheelt gewoon ruim 225 euro.

K

Kees Aben

01-03-2022

0

4 jaar stroom/gas

Sinds de prijzen omhoog zijn gegaan veel problemen, facturen kloppen niet, zelfs de tarieven zijn per klant veschillend ook al zit je in dezelfde regio. Er was in dec voor de gas 40 m3 teveel gerekend, en deze factuur is dus opnieuw gemaakt met de juiste stand en ik betaal meer dan de foutieve factuur. De gasprijs komt op bijna 3 euro incl belastingen per m3, heel apart. Ik vertrouw ze niet meer daar ik nu pas inzie dat ze telkens andere tarieven op de factuur zetten, ook voor hetzelfde verbruik verschillende bedragen per adres.

A

astrid smits

15-02-2022

1

Gas en Stroom

Wij zijn super tevreden met easy energy. Over een jaar gezien is het goedkoper dan de Nuon of dat soort.

D

Derrick

18-01-2022

0

Gas en stroom

Nu 1 maand klant Kan de easyenergyapp niet gebruiken Mijn verbruik dus ook niet inzien Sterker nog. Ik betaal wel. Maar mijn aansluiting staat er op inactief Ik heb al 4 emails gestuyrd Nooit antwoord Er is geen andere mogelijkheid dan mailen met de klantenservice.

M

M

24-12-2021

1

Gas inkoopprijs is geen inkoopprijs... Schimmig!

Nadat ik het goed bekeek zag ik dat ze wel een toeslag rekenen voor gas. Dat noemen ze klein, maar is gewoon ordinair 10% er op plussen. Vind ik niet kunnen. Vervolgens wordt mij wijs gemaakt via klantenservice dat dit inkoopkosten zijn en dus inkoopprijs. Dat klopt niet! Schimmig dus!

A

Antonie Schoo

28-10-2020

0

stroom en gas

Afsluiten was makkelijk een jaartje terug maar kosten bleken (veel) hoger uit te vallen dan toen ingeschat. Bij navragen zijn ze onbereikbaar, reageren niet per mail. Uiteindelijk iemand gesproken en die bleek van nieuwe stroom (?) te zijn. Voelde me afgepoeiert. Geen aanrader dus.

P

Peter de Bie

09-11-2019

0

gas en licht

Op aanraden van mijn zwager over gegaan naar deze leverancier. WIJ zijn uitermate tevreden op de service, overgang en verdere facturering door EASYENERGY. Wat in de bestelprocedure besproken en voorgesteld werd is nagekomen. De facturen van easyenergy zijn duidelijk, transparanten maandelijks sterk inzicht in verbruik. Beter dan ten tijden van klant zijn bij NUON die mij twee jaar teruglevering elektra doort de neus heeft geboord met leugens en verschuilen achter collegas, Dat is pas een louge bedrijf. Wat je leert door beide wijze van factureren te vergelijken is dat je leert dat de grote boosdoener bij de overheid is. Met nu energie belasting, btw regio en netwerk kosten. Daar ligt de politieke onwil tot het stoppen van het graaien bij de burger. Ook als je drastisch je verbruik weet te verminderen, zoals in ons geval, moet je nog op basis van de oude gegevens VOORAF je energie belasting betalen. Die krijg je pas aan het jaar verrekend. Wie wij ook spreken NIEMAND snapt de facturering door de energie bedrijven. Wij snappen niet dat het ons zoveel heeft moeten kosten om tot deze conclusie te komen. En natuurlijk zullen wij ons jaarverbruik en de verrekening nauwlettend volgen. Dat inmiddels wel. Maar dat is gevoed door de onbetrouwbare overheid met hun energie politiek. Hoe durven ze.

C

chris van den Berg

02-09-2019

1

Miskoop

Ik ben veel duurder uit dan november voorspeld. Verder onbereikbaar voor vragen.

W

Wouter

17-08-2019

0

Slechte communicatie en onbereikbaar

Onbegrijpelijke maandnota’s, absurd bijbetalen op jaarnota en onbereikbaar voor fatsoenlijke uitleg. Wegwezen hier!

P

Paul Cornelis

13-07-2019

0