Pure energie

8

Bestellen

7.7

Service

7.4

Prijs

8

Levering

75.6%

Zou hier weer kopen

Pure energie

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt het mogelijk om op een duurzame manier gebruik te maken van energie: groene energie dus. Pure energie zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de stroom en anderen energie. De energie is duurzaam opgewekt. U kunt altijd zien op de site welke duurzame energieprojecten dit allemaal mogelijk maken. 

Wilt u weten wat anderen van Pure energie vinden? Dan is het goed om de beoordelingen en meningen van anderen over hun te lezen op NederlandReview. U kunt dan op een onafhankelijke manier een oordeel vellen over dit bedrijf. Wel zo goed natuurlijk.        

Over Pure Energie

Pure Energie is zowel een producten als ook leverancier van uitsluitend duurzaam energie. Puur Energie is onderdeel van Raedthuys. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief met het opwekken van stroom uit zonne-energie en windprojecten. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. Het gaat van het weiland direct naar het stopcontact. Groene stroom is er voor bedrijven en ook consumenten. Het is altijd lokale groene stroom! 

Pure energie hanteert zeven garanties, te weten:
1.    Wij verkopen niet meer dan we zelf kunnen opwekken. De windmolens staan in het hele land. Natuurlijk heeft iedere windmolen haar eigen capaciteit. Als het maximale huishoudens is aangesloten op een windmolen dan zal deze niet meer stroom gaan leveren. Ook wordt er geen stroom geïmporteerd. Er wordt alleen stroom geleverd welke zelf opgewekt wordt in Nederland. 
2.    U kunt zelf kiezen voor uw eigen windmolen. U kiest en bepaalt welke windmolen u gebruikt om uw stroom op te wekken. Dit kan tot de stroom is uitverkocht van een specifieke windmolen. 
3.    Ons tarief is zeer scherp en eerlijk. Het is natuurlijk belangrijk om schone energie te gebruiken. Of eigenlijk om pure energie te gebruiken. Het is echter niet nodig om meer te betalen dan nodig. De tarieven zijn zeer helder en duidelijk. Ook zijn er nooit verassingen achteraf over de prijs van de energie.  
4.    Onze winst is voor het milieu en de samenleving. Tien procent van alle winst gaat naar een goed doel wat zich richt op een duurzamere wereld. De andere negentig procent wordt gebruikt om nog meer duurzame energieprojecten te realiseren. Een klant van Pure Energie helpt dus altijd om de wereld een stukje beter te maken. 
5.    Onze klanten worden beloond. U krijgt een scherp tarief voor uw energie. Daarnaast krijgt u echte groene energie geleverd. U krijgt goedkope en groene stroom!
6.    Contact is altijd mogelijk! Het is mogelijk om via social media, telefoon en ook per email contact op te nemen met Pure energie. 
7.    Kwaliteit boven alles!
 Diensten van pure energie

Pure energie wekt haar eigen energie op via zonne-energie en windenergie. De pure energie wordt al meer dan 20 jaar geleverd. U kunt uw eigen bron van energie kiezen.    
Stroometiket: dit is onze 100% groene stroom 

Klachten, tips en complimenten over en voor pure energie

Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht indienen? Dan kunt u via social media, e-mail of per telefoon contact opnemen met hun. Ze zullen er alles aan doen om u niet alleen goed te woord te staan, maar ook om een oplossing te vinden voor uw klacht of probleem. 

Uw mening over pure energie

Bent u een klant of klant geweest van Pure energie? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview achter te laten.  Hierdoor is het namelijk mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen over hun. Het is gemakkelijker om met de hulp van vele reviews, meningen en beoordelingen van huidige en oude klanten van Pure energie te beslissen om wel of geen klant van hun te worden. Laat dus vooral ook uw mening achter over hun op NederlandReview.


Wat vertellen de ervaringen van klanten die u voorgingen bij Pure Energie? Is de service van Pure Energie wel goed en is hun goedkope windenergie wel echt groen? Wat vindt Nederland? Lees ervaringen en beoordelingen over Pur Energie op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (45)

Electra

Was eerst Eneco klant en betaalde 35 euro per maand. Na overstap naar Pure Energie was dit verdubbeld bijna 64 euro per maand. Na klachten de zaak zgn onderzocht. Dacht aan een 2e meter te installeren maar ben over gestapt. Nu betaal ik weer het tarief alls voor Pure Energie 35 euro p/m

W

W.A.Koevoet

10-06-2022

0

energie

In 2021 overgestapt naar Pure energie omdat ik mijn contract moest vernieuwen. Aanbod was de beste van de groene leveranciers. Keuze snel gemaakt en door Pure energie snel geregeld. Door de app een goed inzicht in het gebruik waardoor er een stimulans is ontstaan om extra goed te letten op het gebruik van gas en electra.

E

Elisabeth

14-05-2022

0

Gas en licht

Hoe kan je een krediet check doen op iets wat heel Nederland verplicht is? Hoe kun je zo zijn. En dan is vattenfal de beste keus. 70€ goedkoper dan jullie en geen krediet check. Pure energie is pure energie verspilling.

B

Bart

02-02-2022

0

verlenging

Kan mij vinden in de bovenstaande tussenbalans, welke het resultaat is van 41 stuks beoordelingen, echter, op één uitzondering na ... te weten, de service. Deze was in mijn geval, gelet een gerezen probleem, excellent te noemen.

S

Schmidt Jos

03-09-2021

0

Energie

Compleet afgeblaft. Nooit meer.

G

Graafschap

30-01-2021

59

electra en gas

snel geregeld de overstap van Essent naar Pure Energie. zij zijn mijn inziens de enige leverancier die ook echt groen is. uit eigen wind en zonneparken in Nederland. geen Sjoemelstroom uit buitenland via steenkolencentrales die via ingewikkelde certificaat procedures groen "gespoten" worden. Fijne club en klantenservice heel attent en vriendelijk. de website is soms wat traag maar werkt altijd wel gelukkig.

G

giovanni

28-11-2020

58

Onterechte overstap, geen medewerking tot terug draaien

Ga niet met deze maatschappij in zee. Wat een baggerhut. Zonder mijn toestemming omgezet van Greenchoice naar Pure energie. Al dagenlang bezig om dit terug te draaien zonder enige medewerking van Pure energie. Nooit opgezegd bij mijn leverancier Greenchoice. Volgens Greenchoice kan het nog weken duren voordat het is teruggedraaid. En dit allemaal door een fout bij pure energie. Ga neit met ze in zee is mijn advies.

M

Mark

24-10-2020

58

Pure energie stroom

Misleiding in de reclames, de verbruiksmanager werkt nog niet! Je hebt een apart apparaatje nodig wat nog niet geleverd kan worden. Verder is de site m.b.t. instellingen vrij onduidelijk en niet compleet. verbruiksgegevens worden niet gedownload en op de site getoond, er zit minstens 4 dagen vertraging op. Als ik dit had geweten was ik bij Green choice gebleven! Ook is hun site SUPERTRAAG. Al met al best wel zwak!

R

Ruud van de Sande

18-08-2020

58

Gas, water, licht

Ze misleiden je enorm met het maandbedrag. Wij betalen € 150,- per maand en ontvangen een afrekening waardoor het maandbedrag nu uitkomt op € 245,- terwijl wij bij onze andere leverancier € 140,- betaalden. Ons huis is op alle punten geisoleerd en heeft dubbel glas. Als wij vragen waar dit vandaan komt krijgen we een onduidelijk verhaal. Ze hebben mooie praatjes om je over te halen maar uiteindelijk zou ik iedereen adviseren nooit naar Pure Energie over te stappen. Nooit problemen gehad met levering, maar dat heb ik verder ook nog nooit bij een andere leverancier gehad.

F

Fabienne Klandermans

07-07-2020

58

energieabonnement

overgestapt naar pure had nu eindelijk tijd om energie uit te zoeken wilde al tijdje overstappen naar een groene energie overstappen ging snel, was sneller geregeld dan ik dacht zat het de hele tijd uit te stellen maar had dus niet gehoeven... gewoon via de website aanmelden en alles regelen, ideaal, en ook minder duur dan verwacht.

R

R. Vermeulen

01-04-2020

58

150 euro cadeau

Gebruik van de korting die je krijgt als je overstapt. scheelt behoorlijk wat in de kosten die 150 euro alles was zo geregeld, dat had ik persoonlijk niet verwacht. we hadden al groene energie, en dat hebben we nu nog steeds. maar zo'n aanbieding is toch een mooie binnenkomer.

B

Blanken

26-01-2019

58

echt groene energie aanrader

energie blijft duur maar ik ben blij dat het tenminste ECHT groene energie is, blijkt dat veel andere aanbieders niet helemaal groen zijn. pure wel. ik vind de klantenservice ook erg vriendelijk altijd en nog nooit een probleem gehad met levering of rekeningen aanrader dus

L

Lydia

18-12-2017

0

Blij met nieuwe klanten groene energie!

Op advies van mijn zus overgestapt naar Pure Energie onlangs. Ze vond dat wij nou eindelijk eens groene energie moesten nemen en zit zelf bij Pure. Wij vonden dat eigenlijk ook wel en toen bleek dat de kosten gewoon zelfs lager uitvallen dan bij ons vorige energiecontract, waren we om. Overstappen was verrassend snel geregeld, veel van het werk wordt uit handen genomen. Ze zijn natuurlijk blij met nieuwe klanten, dat blijkt!

G

Gerard

12-12-2017

0

nieuwe energie

Het blijft veel geld helaas zo een energiecontract... maar het is inmiddels niet meer duurder om groene energie te kiezen tegenover normale energie. . of wat is normale energie? k wilde tenminste weg bij mijn oude contract want er waren storingen geweest en ik ben het een beetje zat. ik ben toen gaan informeren bij pure en daar waren ze heel duidelijk en de prijs was eigenlijk hetzelfde. Blijf veel geld wel, maar een leuk idee dat het dan nu wel betere energie is, dat geeft toch een beter gevoel ofzo. voor het milieu

T

Tine van Veen

06-12-2017

0

eindelijk goedkope groene energie

Goedkope energie en ook nog groen, ik stapte over nadat ik een reclame had gezien en een berekening had gemaakt. Ik vond ze ook vriendelijk bij het afsluiten en dat was zo gedaan, goed geregeld allemaal, dus ik ben tevreden en blij met mijn groene energie (eindelijk goedkoop)

A

Annelie

07-11-2017

0

Groene energie is beter

Ik was nieuwsgierig geworden nav reclame over Pure en ben gaan googlen. Ik had niet verwacht dat de prijs zo laag was, en wilde weten of het wel echt groene energie was. Want ik had ergens gelezen dat groene energie niet altijd echt groene energie is. Ik vond ze erg behulpzaam aan de telefoon. Terwijl ik toch beste lastige vragen aan het zeuren was. Na wat overleg ben ik overgestapt, voor de prijzen en omdat het echt groene energie is. Ik vind het nou eenmaal belangrijk om voor de toekomst rekening te houden met de natuur en met duurzaamheid. Dus ik zou iedereen aanraden hetzelfde te doen, want groene energie is gewoon beter. Check dan wel even of het echt groene energie is (hoeft niet van Pure te zijn, maar wel groen!!)

H

Hanne José

18-10-2017

0

Overgestapt voor de lage prijs

Ondanks de opdringerige verkoper die ons Pure wilde aansmeren, zijn wij toch overstag gegaan en overgestapt. Gelukkig vond ik de klantenservice wat rustiger en vriendelijker. Wij zijn vooral overgehaald op basis van de prijs; we betaalden kennelijk veel te veel voor onze stroom en die was niet eens groen maar 'vies'. Als je gewoon tientjes goedkoper uit bent, dan is die keuze snel gemaakt. Ook al is het door zo'n opdringerige verkoper....

E

Evelien

20-05-2017

0

Te hoge afrekenig

Een veels te dure rekening gekregen

M

M

14-05-2017

0

mijn ervaring

2 jaar nu bij pure en happy, vandaar even deze review. Anders dan bij andere leveranciers heb ik wel eens problemen gehad, maar bij pure nog niet. Facturen kloppen ook enzo. Dat wilde ik ff kwijt Bestellen heb ik trouwens een 8 gegeven ipv een 10. Want ik had me aangemeld en toen hoorde ik een paar dagen niks waardoor ik niet wist of ik nou wel of niet al overgestapt was of dat ik nog iets moest doen. Uiteindelijk kreeg ik een mail waardoor ik wist dat het goed zat, maar dat had wat eerder gemogen. Prijs heb ik ook een 8 gegeven, want ik ben wel goedkoper uit dan eerst, maar ik weet niet hoe dat bij andere energiebedrijven zit die ik nog niet geprobeerd heb.

M

Mariska

17-04-2017

0

Eigen groene energie

Wij hebben met het gezin bewust gekozen voor Pure, omdat zij echt groene energie leveren uit eigen windmolens en zonnepanelen. Dat was voor ons erg belangrijk. Niet iedere aanbieder van groene energie is immers echt helemaal groen. Daarom kozen wij voor Pure. Prijs viel ons overigens mee. En verder is het voor ons een energieleverancier zoals alle andere - we merken er niet zoveel van. Geen problemen, gewoon energie.

F

fam.Witte

22-03-2017

0