Sloop de Crisis

7.1

Bestellen

6.8

Service

6.9

Prijs

6.5

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Sloop de Crisis

Sloop de Crisis: Samen Besparen en Collectief Optreden


Wilt u geld besparen? Sloop de Crisis nodigt u uit om de krachten te bundelen en samen meer te besparen! Maar voordat u zich aansluit bij wat Sloop de Crisis het snelst groeiende consumentencollectief noemt, wilt u natuurlijk weten wat u precies kunt verwachten. Het overstappen naar een andere energieleverancier, verzekeraar, zorgverlener, bank of aanbieder van televisie, internet en/of mobiele telefoon is een grote stap die zorgvuldige overweging verdient. Wat zijn de ervaringen van anderen met Sloop de Crisis? Bespaart u daadwerkelijk meer met dit collectief? Is overstappen echt zo eenvoudig als wordt beweerd? En bieden de diensten wel de gewenste kwaliteit?


Over Sloop de Crisis


Sloop de Crisis is een initiatief van communicatiebureau MindGrind, gericht op de kracht van collectieve actie. Met de slogan 'Samen in actie voor de laagste lasten' willen we zoveel mogelijk gezinnen verenigen in ons collectief, om zo te kunnen besparen op grote periodieke uitgaven. Geen enkele sector blijft ongemoeid door onze discountzoekers, verenigd in het collectief van Sloop de Crisis. Van energieleveranciers (groene stroom en gas) tot zorgverzekeraars, en van alles-in-één-pakketten (TV, internet, vaste telefonie) tot telecombedrijven en verzekeringsmaatschappijen, we zetten ons in voor uw portemonnee.


 


Diensten van Sloop de Crisis


Gratis inschrijven op onze website opent de deur naar onze veilingen, waarbij de winnende leverancier een aanbod doet aan het collectief. Iedere deelnemer beslist vervolgens of hij ingaat op dit aanbod en de via Sloop de Crisis verkregen deal. Niet zomaar iedereen kan een product aanbieden; wij controleren de kwaliteit van de dienstverlening en het overstapproces. Voor stroom geldt zelfs dat alleen groene energie wordt aangeboden. Eerdere veilingen zijn gewonnen door onder andere OHRA, Youfone, Vodafone, de Nederlandse Energie Maatschappij, Tele2, CZ, E.ON en Telfort. We zijn altijd op zoek naar nieuwe aanbieders die zich via onze website kunnen aanmelden om hun producten aan te bieden aan de leden van ons collectief. Wij bieden deze producten zelf niet aan; we brengen potentiële klanten samen en geven hen een betere onderhandelpositie. Hiervoor werken we samen met het onafhankelijke veilinghuis Negometrix, dat ruime ervaring heeft in het organiseren van veilingen voor energiecollectieven en publieke aanbestedingen.


Klachten over Sloop de Crisis


We zijn bereikbaar via e-mail en een terugbelservice. Onze website bevat een uitgebreide lijst met disclaimers om mogelijke klachten te voorkomen. Bij klachten over het uiteindelijke product is Sloop de Crisis zelf niet de aangesproken partij, maar raden we u aan direct contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder.
Heeft u zich aangesloten bij ons consumentencollectief en wilt u uw besparingen delen? Vertel uw mening op NederlandReview!
Sloop de Crisis helpt u om uw huishoudboekje op orde te krijgen, met besparingen op energie en leningen. Maar werkt dit echt? Lees hier de ervaringen van andere consumenten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Email

Ik probeer me al tijden van hun emailreclame uit te schrijven, maar daar doen ze niets aan

I

Ik

09-11-2018

0

Goede deal, iets goedkoper lijkt het

nav een dubbeltje op zijn kant gaan kijken op de website. Niet direct met de intentie om over te stappen. Maar goede deal ontvangen en (als het goed is) gaat me dit een x-aantal tientjes per jaar schelen. Of dat ook echt zo is moet nog maar blijken, maar de eerste rekening viel in ieder geval goedkoper uit.

J

Josephien

04-01-2018

0

brommerverzekering

mijn vriendin had een brommerverzekering via sloop de crisisgenaamd plat all risk verzekert bike werd gestolen begin haar werd vertelt u krijgt 12,50 per dag voor 30 dagen brommer premie werd stil gelegt brommer werd terug gevonden in november niks betaald eind november werd de bike terug gevonden helemaal gesloopt kan naar de stort de 12.50 van 30 dagen werd nooit betaalt en nu willen ze het restant van de verzekerings premie terug betalen vanaf de bike weer is terug gevonden .we zijn nu bijna 4 maanden verder nog geen cent gekregen nu werd er gezegt u was niet verzekert voor diefstal terwijl ze een all risk verzekering had en voor heeft betaald dit is zwaar oplichterij in mijn ogen

R

riek

04-01-2018

0

Goede deal

Goeie deal gesloten. Stukje goedkoper uit, het kan dus wel! Tevreden.

H

Harm

02-01-2018

0

Wachten op aanbieding zorgverzekering

Inschrijven ging heel makkelijk en nu wacht ik nog even op een goede aanbieding. Ik wil graag overstappen van zorgverzekering dus daar wacht ik op nu.

F

F. Boersma

22-12-2016

0

veel goedkoper met dealtjes

Gewoon vele malen goedkoper uit dan voorheen! Voor dealtjes moet je bij Sloopdecrisis zijn, een geweldig initiatief! Wij houden veel meer geld over voor leuke dingen nu, bedankt daarvoor!

M

Martine

05-09-2016

0

Prima Deal

Prima geholpen, niks mis mee. Betaal minder dan voorheen!

S

Santijn

17-08-2016

0

Energie via sloop de crisis

L.S. Vorig jaar ben ik er in getuimeld om via sloop de crisis een ander contract te nemen bij NLE ,ik was al klant bij hun,dus hadden ze het aangepast. Nu kreeg ik van de week de jaar afrekening en wat denk je........ Mijn verbruik was hoger mijn voorschotten 14x want de meterstanden zijn een maand later pas opgenomen. Ik moest een flink bedrag bijbetalen 138 euro terwijl ik 2 maaanden teveel betaald had wat 168 euro was. Ze konden dat er niet aftrekken omdat het meeging naar het volgend jaar. Zo ben je toch veel duurder uit.Ik vind dit niet passen trekken hun rente van mijn geld.Ze konden het er niet aftrekken zeiden ze en omdat ik al zo lang klant was konden ze een regeling treffen dat ik het in 2 termijnen kon betalen. Wat denkt U hiervan hebben ze gelijk of ben ik verkeerd ingelicht. groetjes JJ van Rijswijk

J

Johanna J van Rijswijk

26-03-2016

2

mevr.

Nou, aangemeld bij sloop de crisis, crisis begint hier pas goed. Overstappen van Energie Direct (contract non lopend) naar Budget Energie, hier aangeraden en let op!!! Boete dient met zelf te betalen en (omdat ik tot 2 jaar geleden in de schuldsanering zat) ook een borg van nagenoeg 500 euro!! Dit hoor je op tv dus niet..zwaar broodje belazer dus.

O

olga sabel

07-01-2016

1

Slecht, slecht en onbeschoft

Zeer agressieve marketing. Zeer storend en niets goedkoper na een jaar!

S

Sonja

29-12-2015

0

Slopen

Dingen slopen is altijd leuk Ben ik goed in ook

R

Roel

01-12-2015

0

Veel geld bespaard, tevreden klant!

Wat een fijn initiatief! Kwam erop via de reclames en omdat ik de slogan zo positief vond, vooral in tijden van crisis enzo. En heb nog veel bespaard ook, dus dat is helemaal mooi Tevreden klant hier!

M

Marianne

28-11-2015

0

Goed plan!

Samen werken = korting !

F

Ferdinand

24-10-2015

0

Samen

SAMEN MAKEN WE DE CRISIS KAPOT JAAAAAA. Wel een beetje overdreven dit natuurlijk. Toch trekt het aandacht. Ook die van mij, want ik heb me net aangemeld! Nog even wachten tot ik een aanbieding ga aannemen. Maar vrienden van mij hadden al heel goede verhalen en zeiden veel te hebben bespaard...

H

Hiephoi

29-09-2015

0

leuk idee

Goed bedacht dit, met z'n allen in een collectief korting regelen voor de hele groep! Ik ga me meteen aanmelden! En dan kan ik dus per keer gewoon bekijken of ik inga op het aanbod?

A

Ariana de Wit

28-09-2015

0

goed gepropagandeerde oplichting

Een jaar geleden zijn wij met ons gezin overgestapt van energiemaatschappij via sloopdecrisis. Bij het maken van deze keuze hebben wij ons laten leiden door ons vertrouwen in het initiatief van die vriendelijke John Williams en Annemarie van Gaal die in alle reclames aangeven dat zij opkomen voor de consument die het in tijden van crisis zo moeilijk heeft. Een jaar later ben ik weer aan het vergelijken en blijkt dat ze mij de voor mij duurste energiemaatschappij hebben aangesmeerd. Even wat googlen verder kom ik erachter dat sloopdecrisis eigendom is van dezelfde eigenaren als de Nederlandse Energiemaatschappij en Youfone. Sloopdecrisis.nl geeft dus aanbiedingen weer die verre van het goedkoopst zijn, maar uiteraard veel geld in de la van de eigenaren brengen. Mijn advies is kijk heel goed verder naar vergelijkingssites dan kom je er altijd achter dat sloopdecrisis.nl een oplichterssite is. Zij zijn in alle gevallen een van de duurste aanbieders.

N

Nick

01-09-2015

2

Prima

Ik heb een paar maanden geleden mijn stroom afgesloten via sloopdecrisis en is allemaal goed verlopen. Energierekening iets goedkoper dus ok.

E

Elina Nootenboom

12-07-2015

0

Jammer

Op zich goede service, maar ik kwam dus uiteindelijk duurder uit dan mijn vorige energieleverancier. Beetje jammer, want dat heb ik vantevoren dus niet zien aankomen. Ik dacht dat het goedkoper zou zijn, maar ben nu een paar maanden verder en ik betaal nu maandelijks meer dan ervoor. Niet doen dus!

J

Janne Booij

08-07-2015

0

Niet goed, niet slecht

Ze bieden een aardige service en ik had niks om over te klagen. Zou dit bedrijf wel aanraden

B

Bram van auveren

25-06-2015

0

Collectief inkopen loont

ok, ik was sceptisch. Vooral door die reclames ook want ik vond het er allemaal iets te rooskleurig uitzien. Toch maar gaan kijken en dit was zeker de moeite waard. Komt omdat ze collectief met meerdere dus inkopen en daardoor kortingen bedingen. En het werkt! Ik bespaar echt per maand nu. Ik denk dat ik hier nog wel even blijf. Ik ga wel alle andere energiemaatschappijen in de gaten houden, mocht het ergens anders nog goedkoper kunnen.

L

Levi Metch

25-06-2015

0