SnelleOfferte.nl

2.6

Bestellen

3.1

Service

2.8

Prijs

2.9

Levering

38.5%

Zou hier weer kopen

SnelleOfferte.nl

Werkelijk? Heb jij het al gehoord of gezien? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is en kan bij dit bedrijf. Lees het allemaal op onze website en zie hoe jij er je voordeel mee kunt doen. We verrassen je graag met onze diepte reviews van jouw medegebruikers. Het is heerlijk om jouw mening te geven. Het is ook fijn om de mening van anderen te lezen om dan te beslissen of je een aankoop wilt gaan doen of niet. Het is allemaal goed! 


Over SnelleOfferte.nl

Veel mensen zijn vaak op zoek naar meerdere diensten of offertes. Het kan hier gaan om een zonnepaneel, een traplift, een scootmobiel, een watercooler, een heftruck, een instapbad, een aanpassing van de auto of bijvoorbeeld een koffie-automaat. Er zijn zoveel mogelijkheden. Het is goed om te weten, dat je hiervoor bij dit bedrijf terecht kunt. Je hoeft niet zelf lang rond te zoeken of te kijken wat er allemaal mogelijk is. Het is mogelijk om zo niet teveel te betalen en om te genieten van de mogelijkheden van deze organisatie. Het is een bedrijf welke je dus tijd en ook geld helpt te besparen. Het is de ideale combinatie voor veel mensen. Neem daarom ook een kijkje op hun site om zo een goede keuze te kunnen maken. Ze zijn trouwens in Noordwijk gevestigd. 
Diensten van SnelleOfferte.nl

Ze hebben een uitgebreid pakket van zaken waar je een offerte voor kunt opvragen. Het kan gaan om een traplift, een huislift, een gebruikte lift, een koffieautomaat, een scootmobiel, een waterkooler, een heftruck, autodiensten, instapbaden, een platformlift, inloopbaden en ook om zonnepanelen. Er zijn eigenlijk vele mogelijkheden waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het is vaak een combinatie van producten waar een offerte voor wordt opgevraagd. Iets wat natuurlijk begrijpelijk is. Een traplift en inloopdouche zijn immers een combinatie welke zinvol kan zijn. Ook een scootmobiel en een aangepaste auto of het laten aanpassen van je auto is een slimme combinatie. Er zijn veel mogelijkheden bij dit bedrijf om scherpe offertes op te vragen en om een goede prijs te krijgen voor deze producten en diensten binnen een korte tijd. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over SnelleOfferte.nl

Ontevreden? Of juist heel erg tevreden? Een tip voor anderen? Het is allemaal mogelijk op onze site. Je kunt jouw mening, oordeel en ervaring delen met de rest van de wereld. Het bedrijf doet er natuurlijk alles aan om de klachten goed af te handelen. Tips en complimenten nemen ze uiteraard ook op alle mogelijke manieren in ontvangst. Het bedrijf en hun klachtenafdeling is op alle gebruikelijke manieren te bereiken. 


Wat zijn jouw ervaringen over SnelleOfferte.nl?

Wat vind jij van SnelleOfferte.nl? Ben je er al een paar jaar klant? Of ben je een nieuwe klant? Het is goed om de mogelijkheden en de voordele  plus nadelen met anderen te oor ze om sneller een beeld te krijgen bij deze organisatie. Iets waar iedereen mee geholpen kan zijn. Toch? Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal kan.


Kunt u hier wel eerlijk prijzen vergelijken voor uw nieuwe traplift, platformlift, huislift, instapbad, scootmobiel, auto-aanpassing of zonnepanelen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Ongevraagd spam mail

A

anoniem

04-09-2023

0

Traplift

Ongevraagd spam mail versturen voor producten die ik niet nodig heb. Ze bemiddelen tussen aanbieders en consumenten en vangen daar provisie voor. Afmelden e-mail helpt niet. Melden bij AFM.

M

Michael

04-04-2022

0

Niets

Ik word moe van de spammail die ik van deze organisatie ontvang. Ik zou nooit iets kopen bij dit bedrijf.

M

Marco Gerritsen

31-03-2022

0

SPAM

SPAM; iedere dag meerdere keren

S

SPAM

10-02-2022

0

SPAM

SPAM. aangeven bij spamklacht.nl SPAM SPAM SPAM SPAM SPAM

J

J

04-10-2021

0

spam

Iedere dag golven aan spam

B

Bas Castelein

19-10-2020

0

Blijven spam sturen

Dubieus bedrijf die mensen probeert te verleiden tot aankoop door het spammen van kwetsbare doelgroepen.

A

Anoniem

14-10-2019

0

Spammers

Notoire spammers. Afmelden helpt niet. Telefonisch volstrekt onbereikbaar. Heb melding gedaan bij de AFM, want deze lui gaan niet uit zichzelf stoppen met spammen.

A

Arie

22-06-2019

0

Sturen spam

Krijg regelmatig spam berichten van Snelleofferte.nl (website van Match4markets uit Leiden). Hierin bieden ze niet-relevante producten aan zoals trapliften, scootmobiels, zonnepanelen, koffie apparaten, etc. Als je belt dan zijn ze zeer onvriendelijk.

A

Anoniem

12-09-2018

0

SPAM

Blijven ongevraagd en ongewenst dagelijks spam mail sturen. Afmelden heeft totaal geen zin. Verplaatsen naar de spambox ook niet, want ze gebruiken telkens andere mailadressen. Telefonisch onbereikbaar !!!!!

A

Anoniem

21-08-2017

1

Geen e-mail

Geen e-mail meer sturen

P

P. de Vette

15-08-2017

0

Geschrokken van het prijsverschil trapliften!

Wij dachten niet dat de verschillen tussen trapliften dermate groot zouden zijn en zijn echt wel geschrokken hiervan. Blij natuurlijk dat we het materiaal hebben aangevraagd hier, anders hadden wij het nooit geweten en misschien wel zonder het te weten het schip ingegaan! Nu even bijkomen en in alle rust goed gaan uitzoeken. Een hele klus, maar het is ook een hele aanschaf.

B

B. uit Utrecht

17-12-2016

0

Allerlei offertes voor producten voor ouderen

Voor mijn ouders op zoek geweest naar een traplift. De kosten hiervoor liepen nogal uiteen. Uiteindelijk bij SnelleOfferte.nl een prijsaanvraag gedaan en ik stond versteld van de handelingssnelheid. Had binnen de kortste keren meerdere offertes in mijn mailbox zitten. Deze thuis, samen met mijn ouders, eens rustig vergeleken en uiteindelijk gezamenlijk de knoop doorgehakt. Geweldig snelle service, top! Het product was uiteindelijk ook makkelijk te bestellen en werd keurig afgeleverd en gemonteerd. Mijn ouders hebben er inmiddels veel plezier van.

D

Diny Kuiper

07-12-2016

0