Solvari | Zonnepaneelofferte.nl

9

Bestellen

10

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. De consumenten van Solvari: Zonnepanelen dachten er waarschijnlijk hetzelfde over en een aantal van hen heeft een review van hun ervaring geschreven. Laat je daarom door hen adviseren of deze vergelijkingswebsite hen een goede deal opleverde. Zelf ook onlangs klant geweest? Deel dan gerust jouw mening in een recensie. Jouw beoordeling helpt toekomstige klanten bij het maken van een keuze.

Belang van zonnepanelen

Nu het van steeds groter belang is dat we overgaan op duurzame energiebronnen, is het plaatsen van zonnepanelen een goede stap. Niet alleen verdient het zich weer terug, je hebt ook geen omkijken naar rekeningen van een energiemaatschappij. Daarbij draag je ook nog eens verantwoord bij aan groene stroom. Groen, gratis én een goed gevoel. Uiteraard zijn er meerdere opties om zelf groene stroom op te wekken, maar zo’n windmolen of waterval in de achtertuin, geeft waarschijnlijk toch wat gedoe met de buren.

Kijk, vergelijk, investeer

Voordat je een groot geldbedrag uitgeeft, wil je waarschijnlijk wel weten wat de beste keuze is. We zijn per slot van rekening wel goed, maar niet gek. Niemand heeft zin in onverwachte kosten. Gelukkig zijn er een aantal opties om te gaan vergelijken, want met zoveel aanbieders, ben je al snel het overzicht kwijt. Zo zijn er vergelijkingssites, waarbij de verschillende punten naast elkaar gezet worden. Dit geeft snel een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Maar je kunt ook offertes aanvragen bij verschillende bedrijven uit de regio die zonnepanelen leveren. Welke zonnepaneelspecialist je uiteindelijk kiest, is uiteraard aan jou, maar het is begrijpelijk als je voor de beste deal wilt.Zonnepaneelofferte via Solvari: Zonnepanelen

Een van de websites waar je zonnepaneelspecialisten kunt vergelijken, is op de site van Solvari. Aan de hand van je postcode, worden de aanbieders uit de regio vergeleken en kun je er bij vijf daarvan een zonnepaneelofferte aanvragen. De site is toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Naast de persoonlijke gegevens, staan er ook een aantal vragen over energieverbruik, of het dak schuin of plat is, binnen welke termijn de panelen geplaatst dienen te worden, en wat de oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon is.

Recensies: zonnige ervaringen of somber weer

Hoe is het de consumenten die je voor gingen vergaan? Heeft de offerte via Solvari: Zonnepanelen tot een goede deal geleidt? Of hangt er nu een wolk over de verminderde energierekening? Hoe ging de installatie door het bedrijf waarmee ze via Solvari in contact kwamen? Kun je met klachten terecht bij Solvari of gaat dat via het installatiebedrijf? Wat is de mening over de klantenservice? Met hoeveel sterren wordt de algehele ervaring beoordeeld? Zelf een review of beoordeling schrijven kan natuurlijk ook! Daarmee help jij op jouw beurt weer geïnteresseerden bij het maken van een keuze. Dan ben je niet alleen goed bezig voor Moeder Aarde, maar ook voor je karma.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

zonnepanelen

Via Solvari zouden 5 bedrijven een offerte uitbrengen Vie bedrijven hebben dat gedaan waarvan 1 persoonlijk langs kwam voordat er een offerte gemaakt werd. Dit was het bedrijf wat het verste bij ons vandaan kwam en wel JD Energy Systems uit Helmond. Ik kan wel zeggen dat dit een Topbedrijf is waar de klant centraal staat. Goede informatie kregen en een goede offerte. Kortom vanaf de verkoop tot het monteren van de panelen een dikke 10. Ik prijs dit bedrijf zeker aan.

C

Corné Aerts

10-02-2021

0

veel aanbieders, goede hulp bij zonnepanelen

erg blij met mijn aanschaf goed geadviseerd en verder geholpen zelf had ik dit niet alleen kunnen doen er zijn veel meer aanbieders dan je zou denken en de prijsverschillen zijn best wel aanzienlijk

B

Bram B

09-11-2018

0