Stroopwafels.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Stroopwafels.com

Ben jij een echte stroopwafelliefhebber? Dan is het wellicht een idee om een kijkje te nemen op Stroopwafels.com. Voordat je dit doet kun je de ervaringen van andere mensen over deze webshop bekijken. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Stroopwafels.com?


Stroopwafels.com is de website van Daelmans Stroopwafels. Dit is een Nederlandse familiebakkerij. In de bakkerij worden stroopwafels gebakken die ook weer verkocht worden. Ze zijn niet alleen dol op stroopwafels, ze kunnen deze producten naar eigen zeggen, ook nog eens lekker maken. Er wordt aangegeven dat ze daar erg goed in zijn. De bakkerswinkel van Daelmans bestaat al sinds 1904. De stroopwafelfabriek ligt in Oss. In het assortiment kunnen verschillende soorten stroopwafels besteld worden. Welke dit zijn kun je het beste bekijken op Stroopwafels.com. De producten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingen. Het is ook mogelijk om ze te bestellen als relatiegeschenk. Je hebt dan de optie om een logo toe te voegen. Vragen, feedback en opmerkingen zijn van harte welkom. Je dient dan contact op te nemen met een van de medewerkers. De contactgegevens staan vermeld op Stroopwafels.com.


Bestellen


De wafels kunnen vanaf iedere plek op de wereld besteld worden. Leveringen vinden al plaats vanaf een bestelling van 1 pakje. Het is mogelijk om een kaart met een persoonlijk berichtje toe te voegen. In de webshop worden allerlei verschillende kaarten aangeboden. De tekst kun je doorgeven via een klantenopmerking of door een e-mail te sturen. Nadat je hebt besteld zal er een bestelbevestiging naar je verstuurd worden. In dat schrijven wordt als bijlage ook een factuur meegestuurd. Het is mogelijk om online te bestellen en achteraf te betalen. Dit kun je doen via het ‘Billink’ systeem. Daarnaast worden er nog meer betalingsmethodes aangeboden. Een aantal van deze betaalwijzen zijn iDEAL, Visa, MasterCard en American Express. Het is ook mogelijk om een reguliere bankoverschrijving te doen. Het IBAN nummer dat je kunt gebruiken staat op de website vermeld. Vergeet niet het ordernummer te vermelden.


Bezorginformatie


De stroopwafels worden zo vers als mogelijk geleverd. Orders die voor 12:00 uur worden geplaatst, gaan dezelfde dag nog de deur uit voor bezorging. Bestel je op vrijdag na 12:00 uur. Dan vertrekt je pakketje op maandag. Bij een minimale bestelwaarde van € 75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestel je onder dit bedrag? Dan zie je via je winkelmand wat je voor de verzending moet betalen. De zendingen worden verzonden via koeriersbedrijven UPS en DHL. Op het moment dat je order onderweg is, zal je een Track & Trace code ontvangen. Hiermee kun je online volgen waar jouw bestelling zich op welk moment bevindt.


Retourneren


Is er onverhoopt iets niet goed gegaan met je bestelling? Is het product niet wat je ervan had verwacht? Dan heb je de mogelijkheid om een retour in gang te zetten. De termijn die hiervoor geldt is vastgesteld op 14 dagen. Je komt dan in aanmerking voor een terugbetaling. Je zal hiervoor een aantal stappen moeten doorlopen. Stuur allereerst een e-mail naar het volgende e-mailadres: webshop@daelmansgroup.com. Het pakket moet geadresseerd worden aan het retouradres. Als je retour is ontvangen ontvang je per mail een bevestiging. De restitutie wordt binnen 30 kalenderdagen aan je overgemaakt.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Stroopwafels.com? Heb je al ervaring met deze webshop? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Vind jij het lekkere stroopwafels? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Top als je jouw mening wilt delen via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)