Notitieboeken en tassen bedrukken? Goed voor promotie en andere voordelen

Weleens overwogen om tassen en notitieboeken te bedrukken? Het is een goede manier om promotie te maken voor een bedrijf, merk, dienst of product. Op duurzame wijze wordt een groot publiek bereikt. Je kan notitieboeken en tassen weggeven waardoor anderen reclame voor je maken. En natuurlijk zijn deze gebruikers hartstikke blij dat ze je notitieboek en gepersonaliseerde tas mogen gebruiken. Een win-win situatie.


Waarom een notitieboek onmisbaar is


Natuurlijk leven we momenteel in een digitaal tijdperk. Maar dat wil niet zeggen dat we pennen en papier uit het oog zijn verloren. Integendeel, bijna de gehele samenleving werkt nog met een notitieboek. Op ieder bureau bij een student of op kantoor zijn nog notitieboekjes te vinden.
Deze boekjes worden bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van aantekeningen tijdens een vergadering. Bovendien kunnen ze worden ingezet als to-do lijst, agenda of om creatieve schetsen in te maken. Daarnaast kan een notitieblok gezien worden als handige oplossing om alle aantekeningen op een plek bij elkaar te houden.
De notitieboekjes zorgen voor overzicht en structuur. Het maakt je hoofd leeg en zorgt dat je georganiseerder aan de slag kan gaan. De boekjes zijn te bestellen in allerlei soorten, maten, formaten en verschillende kleuren. Sommigen vinden het fijn om een klein notitieboekje te hebben, terwijl anderen weer gebaat zijn bij een groter formaat. Rondvraag in je omgeving zal bevestigen dat notitieboekjes nog steeds onmisbaar zijn.

Duurzame en praktische gepersonaliseerde tassen

Een gepersonaliseerde tas met tekst is niet alleen effectief om jouw merk te promoten. Deze tassen zijn ook nog eens praktisch en duurzaam. Een klant kan de tas iedere dag gebruiken, bijvoorbeeld om boodschappen mee te doen. Tassen kunnen ook meegedragen worden naar de fitness of werkplek. Waar ze ook bivakkeren, jouw merknaam zal altijd in de spotlights staan.
Naast al deze voordelen zijn deze tassen eveneens goed voor het milieu. De gepersonaliseerde tasjes kunnen constant worden gebruikt. Dat is veel milieuvriendelijker in vergelijking met plastic wegwerptassen uit de winkel.
Wil je een tas toch eenmalig gebruiken? Kies dan een papieren tas waarmee de ecologische voetafdruk verkleind wordt. Bedrijven worden via hun bedrukte logo positief op de kaart gezet bij consumenten en organisaties die ook waarde aan het milieu hechten.

Tassen als ideaal marketingmiddel

Gepersonaliseerde tassen zijn een uitstekende optie om merken overal te laten schitteren. Zakelijke partners, relaties, collega’s en personeelsleden zullen met plezier reclame voor je maken. Je kunt een ontwerp of logo helemaal laten aansluiten bij de identiteit die je als merk wil uitstralen. Een tas kan eveneens bedrukt worden met een goed statement. Dit kan ideaal zijn om op te vallen.

Giveawayactie met tassen

Een giveawayactie met bedrukte tassen kan geweldig aanslaan. Kies tassen die passen bij de wens van jouw klant en tegelijkertijd de identiteit van jouw bedrijf vertegenwoordigen. Dit kunnen eenvoudige katoenen tassen, sporttassen voor de sportliefhebber of moderne rugzakken zijn.
Voor iedereen bestaat wel een geschikte tas. Een gepersonaliseerde tas cadeau doen, geeft aan dat je jouw klanten waardeert. Hierdoor blijft een klant graag zaken met jouw bedrijf doen.

Share