Flinndal

7.4

Bestellen

7

Service

5.8

Prijs

6.4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Flinndal

Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij NederlandReview aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden van mensen die al een bestelling bij Flinndal hebben gedaan. Hiermee kunt u de keuze maken of u ook een bestelling doet of toch opzoek gaat naar een ander bedrijf.


Over Flinndal

Flinndal is een webwinkel dat is opgericht in 2005 en richt zich voornamelijk op producten ter bevordering van de gezondheid. Het heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen, zodat u zelf kan bepalen welk supplement u nodig heeft.  Daarnaast kan Flinndal u ook erg goed helpen met afvallen door middel van dieet pillen, shakes en energierepen. U kunt ook kiezen voor verschillende pakketten, waardoor u nog goedkoper kunt afslanken.

Flinndal heeft ook verschillende pillen en tabletten die ervoor zorgen dat ouderen langer gezond en fit blijven, door de juiste vitamines en mineralen.Diensten Flinndal

Flinndal zegt dat ze service erg belangrijk vinden. Persoonlijk contact met de klant vinden ze erg belangrijk en de klantenservice luistert dan ook naar uw vraag of probleem en probeert daar een antwoord op te geven. De medewerkers van de klantenservice zitten naast de overige werknemers. Dit zou er dus voor moeten zorgen dat er altijd iemand aanwezig is die u te woord kan staan en weet waar hij/zij het over heeft.

Verder zorgt Flinndal ervoor dat als u iets voor 17:30 besteld heeft, u het de volgende dag in huis heeft. Hier hoeft u geen verzendkosten voor te betalen. Flinndal verpakt hun producten niet in potjes, maar in zakjes. Dit zorgt ervoor dat het pakketje door de brievenbus past, zodat u niet thuis hoeft te wachten op uw pakketje.

Naast de producten heeft Flinndal ook een speciale pagina voor testen en adviezen. Doormiddel van de testen kunt u snel te weten komen welk supplement bij u past, of u een goede nachtrust heeft of dat u niet teveel voedingsstoffen binnen krijgt doordat u bepaalde producten tegelijkertijd gebruikt.

Flinndal geeft ook advies wanneer u bepaalde producten kunt gebruiken. Deze zijn onderverdeeld in: energie & weerstand, afvallen, geheugen & rust, hart en bloedvaten, kinderen, sporten en bewegen, ouder worden, vrouw en gezondheid en tenslotte vegetariërs. Bij elk kopje staat ook een tip, waardoor u nog beter op uw gezondheid kunt letten.

Klachten Flinndal

Flinndal beweert een uitstekende service te hebben en dat de klant koning is en dat klinkt natuurlijk veelbelovend. Echter blijkt vaak dat bedrijven dit wel beweren, maar dat het tegenovergestelde waar is. Heeft u ervaring met Flinndal en klopt het wat ze beweren? Deel dan nu uw positieve, maar ook uw eventuele negatieve ervaringen op NederlandReview


Lees beoordelingen van consumenten die reeds ervaringen hebben met Flinndal, met dieet, vitamine pillen en glucosamine

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

vitamine D

Ik heb gebruik gemaakt van de herhaal service van finndal echter als je niet direct op tijd betaald (wat wel gebeurd is bij voorgaande betalingen) door mijn afwezigheid ivm vakantie krijg je een deurwaarder in je nek met in mijn geval 200% boete toeslag over het oorspronkelijke bedrag. ik vind dat je zo niet moet omgaan met je klanten want goed voedingssupplementen kan je overal kopen voor mij dus nooit meer bij FINNDAL!

W

W.Luttmer

04-08-2023

0

Multi 50+ vrouw

Staan als beste getest door de consumentenbond. Onbegrijpelijk, de pillen zijn blauw en je hele mond wordt blauw. Slechte reviews plaatst het bedrijf niet. Ongelovelijk

M

Mireille

22-07-2022

0

Flinndal Multi junior

Helaas zit dit product vol vulstoffen en zoetstoffen. Ik had gehoopt op een natuurlijke multivitamine voor mijn kinderen. Helaas het product voor niets besteld! Zonde!

E

Esme De Vries

21-02-2022

0

Vitamine supplementen

Via Flinndal kun je bestellen met herhaalgemak, dan krijg je automatisch om de 3 maanden je suplementen thuis gestuurd.... niet dus, je krijgt elke keer wel een rekening maar de producten vergeten ze elke keer op te sturen. Voor mij geen Flinndal meer.

J

Joyce Valk

07-01-2020

0

gezonder en 7,5 kilo kwijt

Ik voel mij een stuk gezonder en ben in totaal 7,5 kilo kwijt geraakt. heel blij mee, was mij met eerdere pogingen niet gelukt en nu wel dus happy

A

Annemarijn

17-03-2018

0

Beter in mijn vel en pas net begonnen

Ik heb lang gezocht naar een bedrijf dat gewoon goede voedingssupplementen levert. Vaak kun je wel iets bestellen, maar dan weet je maar nauwelijks wat je krijg en is er geen service. Flinndal heeft gelukkig allemaal adviseurs in dienst en nu weet ik precies wat ik nodig heb. Ik heb bijvoorbeeld een stressverlagend pakketje en Curcuma omdat ik hoorde dat dat een wonderproduct is. Volgens mij helpt het allemaal wel, ik heb het idee dat ik beter in mijn vel zit en ik ben eigenlijk pas net begonnen hiermee!

F

Femke Maarschalk

14-12-2016

1

weer leuk naar buiten in de zomer

voor mij heeft het echt gewerkt ik ben best wat kilos kwijt geraakt en gelukkig net op tijd voor de zomer want met het mooie weer nu kan ik gewoon weer met leuke kleren naar buiten blij mee!!

M

me

20-07-2016

0

veilig?

hallo allemaal ik vind het altijd een beetje eng klinken, die tabletten waar je van afvalt en met voedingssupplementen enzo, maar ik zou het wel willen proberen. flinndal vond ik er op zich wel goed uitzien, maar ik wil graag weten wat jullie vinden. is het veilig? en werkt het? alvast bedankt groetjes yvette

Y

yvette

04-08-2015

1

Lange levertijd

Omega-3 Forte besteld bij Flinndal. Zou volgende dag in huis zijn maar was niet het geval. Na een week was het er nog steeds niet. Moest iets in de post fout zijn gegaan. Ja, daar heb ik dus niks aan. Gelukkig hebben ze het nogmaals verstuurd en kwam het de volgende dag aan. Nouja..ok dan.

M

Mare van B

29-07-2015

1

Energierepen ok

Ik heb de energierepen van flinndal geprobeerd. Niet goedkoop, wel goed. Had een hoop energie wat me hielp met het sporten en afvallen.

G

Giedo H.

23-07-2015

2