nowinsure.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

nowinsure.com

Wil je een verzekering afsluiten voor een elektronisch apparaat? Je kunt dit via nowinsure.com realiseren. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij nowinsure.com bekend zijn.


Wat is nowinsure.com?


Bij nowinsure.com kun je een verzekering afsluiten voor al jouw elektronische apparaten. Het bedrijf wil personen oprecht plezier laten beleven van hun aankoop, zonder dat ze zorgen zullen hebben over diefstal of gebreke. Je kunt verzekeringen afsluiten zoals een telefoonverzekering, tabletverzekering, laptopverzekering, computerverzekering en cameraverzekering.


Vaak is het kopen van elektronische apparaten voor velen een enorme investering. Het bedrijf stelt het zonde te vinden als je niet zonder zorgen kunt genieten van je aankoop. Bij nowinsure.com is het aanbod zo ingericht dat je al je apparaten kunt onder brengen bij één verzekeraar.


Het team


De medewerkers bij nowinsure.com hebben een passie voor verzekeren. Ze willen dat het voor hun klanten gemakkelijk is om iets te verzekeren. Mocht je een verzekering bij het bedrijf willen afsluiten dan is dit zo gepiept. Je kunt bij nowinsure.com profiteren van een wereldwijde dekking. Hierdoor hoef je jezelf nooit de vraag te stellen of je jouw verzekering moet wijzigen als je op reis gaat.


Serviceniveau


Bij nowinsure.com ben jij degene die belangrijk is. Medewerkers van nowinsure.com zetten ook net een stapje harder voor hun klanten. Ze willen dat jij je gehoord voelt. Nowinsure.com stelt verzekering aan te bieden met een uitstekend service en zonder vervelende randvoorwaarden. Het verzekeringsbedrijf is lid van Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Dit is een bedrijf die garant staat voor betrouwbaar en veilig winkelen op het internet. Je kunt het certificaat bekijken op de website.


Snelle reparatie


Gaat je mobiel, camera, laptop of andere apparaat kapot, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk verder. Bij nowinsure.com snappen we dat je geen dag langer dan noodzakelijk zonder jouw spullen wilt zijn. Daarom zorgen we voor snelle reparatie of voor een vervangend product. We zijn elke werkdag bereikbaar om jou zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Contactmogelijkheden


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor nowinsure.com? Je kunt op verschillende manieren contact leggen met de medewerkers van de klantenservice. Mocht je telefonisch contact willen opnemen dan is het telefoonnummer 010 - 206 86 75. Je kunt het bedrijf op werkdagen bereiken van 08:30 uur tot 18:00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen via info@nowinsure.com. Er wordt aangegeven dat ze hun best doen om je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden. Mails die in het weekend worden ontvangen zullen doordeweeks zo snel als mogelijk behandeld worden.


Klachtenregeling


Er is bij dit bedrijf een klachtenregeling van kracht. Bij een klacht zullen het bedrijf en de klant zich aan deze procedure moeten houden. Het is belangrijk dat je een klacht volledig en duidelijk kenbaar maakt aan het bedrijf. Er wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht een reactie gegeven. Het kan voorkomen dat een klacht een langere verwerkingstijd nodig heeft. In dit soort situaties zul je hiervan op de hoogte worden gebracht. Je krijgt dan een indicatie te horen wanneer je antwoord kunt verwachten. Je kunt een klacht ook indienen via Thuiswinkel.org.


Wetenswaardigheden


Mocht je een aankoop hebben gedaan, kun je tot wel 12 maanden na afloop een verzekering afsluiten. Je kunt dit doen wanneer jou dit uitkomt. Heeft je apparaat toch schade opgelopen? Je kunt een verzekering via één telefoontje in gang zetten.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je klant bij nowinsure.com? Heb je goede ervaringen bij dit bedrijf? Welke verzekeringen heb je hier afgesloten? Ga je in de toekomst vaker een verzekering via nowinsure.com afsluiten? De gebruikers van NederlandReview stellen het op prijs als jij je visie over nowinsure.com deelt op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Iphone 12 verzekering

Duidelijk en goede voorwaarden

I

Isa

10-04-2021

0

Iphone verzekering

Zeer tevreden

M

Marijke

09-11-2020

0