DriveGuide

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

DriveGuide

Particuliere, maar vooral ook zakelijke automobilisten hebben baat bij een handige tool die voor hen bij kan houden hoeveel kilometers ze hebben gereden. Ook andere functies zoals een automatische stop voor het betaald parkeren is zeer handig wanneer je veel op de weg bent. Dit en meer biedt DriveGuide. Lees hier wat de klanten vinden van de functies van deze app.


Over DriveGuide

 
DriveGuide is een applicatie op het gebied van mobiliteit die ontwikkeld is door Terberg Leasing B.V.. Dit is een bedrijf dat ondernemerschap, klantgerichtheid en innovatie hoog in het vaandel heeft. Uit onderzoek bleek dat de automobilist van nu behoefte had aan een mobiliteitsapplicatie die alles in één heeft. Daarom is het volledig (auto-)merkonafhankelijke DriveGuide ontwikkeld. De applicatie geeft een volledig inzicht in je rijgedrag en je auto.
Diensten

 

DriveGuide app

 
De DriveGuide app is een applicatie die de volgende functies bij elkaar brengt:

  • Betaalstop parkeren – Wanneer je wegrijdt stopt deze functie automatisch het betaald parkeren.
  • Kilometerregistratie – Alle gereden kilometers worden bijgehouden. Maandelijks kun je de kilometerregistratie exporteren (PDF & MS Excel) naar je e-mailadres.
  • Pechhulp – Bij pech onderweg helpt DriveGuide je met een druk op de knop zo snel mogelijk op weg of naar een garage in de buurt. De locatie waar je bent, wordt direct meegestuurd. Indien mogelijk worden reparaties direct gedaan en anders wordt er gezorgd voor vervoer naar een garage in de buurt.
  • Rijgedrag – De app geeft inzicht in je rijgedrag.
  • Autostatus – Je wordt op de hoogte gehouden van de conditie van je auto en je wordt geattendeerd wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt of APK.
  • Buddy – De persoonlijke assistent in de auto op het gebied van: medische hulp, technische hulp, veiligheidsvragen of noodhulp, etc.

De stekker die in de auto geplaatst wordt, zorgt ervoor dat de data zeer accuraat is in tegenstelling tot andere mobiliteitsapps, waar meldingen en registraties niet altijd foutloos zijn.


De DriveGuide app is een betaalde dienst die twee pakketten biedt:


Pakket Slim 

Hierin zit automatisch stoppen met betalen bij wegrijden na parkeren, automatische ritregistratie, inzicht in rijgedrag en autostatus, parkeerlocaties en locaties benzine- en oplaadstations. Dit pakket heeft een vanaf prijs van € 40,- per jaar. Dit is exclusief de borg (eenmalig) van € 50,- voor de OBD-stekker.


Pakket Slim en Zorgeloos 

Hierin zit hetzelfde als in het Slim pakket en als extra heb je hierin de pechhulp Buddy. Dit pakket heeft een vanaf prijs van € 90,- per jaar. Dit is exclusief de borg (eenmalig) van € 50,- voor de OBD-stekker.


Hoe het werkt

 
Je bestelt online de DriveGuide, daarna plug je de stekker die je van hen ontvangt in je auto. De stekker kan worden ingeplugd in de OBD-poort van vrijwel alle auto’s die na 1997 zijn gemaakt. Vervolgens ga je naar de App store of Google Play Store en download de app. Hierna is de DriveGuide actief en kun je hem gaan gebruiken.


Klachten

 
Bij gebruik van DriveGuide ga je een overeenkomst met Justlease aan, welke onder Nederlands recht valt. Voor zover dwingend recht niet anders voorschrijft, zullen alle geschillen die verband houden met overeenkomsten tussen Justlease en haar klanten worden voorgelegd aan de rechtbank Midden-Nederland. Als klant ben je vrij om je geschil voor te leggen aan de geschillencommissie Elektro.


Wat is jouw ervaring met DriveGuide?

 
Heb jij deze app al in je auto geïnstalleerd? Wat vind je van de mogelijkheden en is het gemakkelijk in gebruik? Vertel hier alles over jouw ervaringen, positief of negatief, zodat andere klanten geholpen worden om een keuze te maken voor de juiste diensten.


Wat zijn de ervaringen van klanten met de DriveGuide app? Is dit een betere mobiliteitsapp dan al het andere wat er op de markt te vinden is of niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)