Godrive

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Godrive

Wil je graag in een auto rijden maar heb je er geen tot je beschikking? Dan is het concept van Godrive wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze onderneming. Alle reviews die je leest zijn neutraal en onafhankelijk geschreven.


Wat is Godrive?


Godrive.nu is een nieuw, flexibel alternatief voor het (private) leasen van een auto of er zelf een aanschaffen. Het platform stelt het mogelijk te maken om zonder zorgen te rijden. Dit doe je middels een flexibel auto abonnement. Het concept wordt omschreven als een betaalbare alternatieve methode om in een auto te kunnen rijden. Doordat je geen aankoop hoeft te doen is het niet nodig om een grote investering te doen. Er zal geen sprake zijn van verborgen kosten. De enige taken die je hebt zijn opladen en tanken.


Hoe werkt het?


Op de website staat stapsgewijs beschreven hoe en ander in werking gaat. Ze willen dat het bestellen van een bolide net zo makkelijk gaat als de bestelling van je pizza. Abonnementen zijn binnen 3 stappen af te sluiten. Dit kan helemaal online geregeld worden. Er wordt een looptijd van ten minste 3 maanden + 2 maanden opzegtermijn gehanteerd. Je zal dus niet langer dan 5 maanden aan een wagen vastzitten. De eerste stap bestaat uit het kiezen van je auto. Er kan gekozen worden uit honderden auto's. Iedere auto wordt aangeboden met een auto-abonnement. Hier zit alles bij om jou verder te helpen. Het enige wat jij hoeft te doen is kilometerrage en gewenste looptijd te selecteren. Dit kun je doen terwijl je op de bank ligt of op het terras zit. Daarna is het tijd om lekker te gaan rijden. Verzekeringen en wegenbelastingen zitten, net als het onderhoud, bij het abonnement inbegrepen. Je kunt zelf de keuze maken om de wagen op te halen of laten bezorgen.


Opzeggen abonnement


Als de minimale looptijd is afgelopen kan een abonnement maandelijks opgezegd worden. Deze informatie wordt bovenin het document aangegeven. Abonnementen kunnen stopgezet worden via je persoonlijke accountomgeving. Iedere opzegging wordt binnen 3 werkdagen bevestigd. Mocht je binnen deze termijn geen bericht hebben gehad, wordt verzocht om contact op te nemen. Er wordt dan alsnog een stopzetting doorgevoerd. Jij of jouw erfgenamen kunnen een overeenkomst stoppen bij overlijden of als er bij jou sprake is van wettelijke schuldsanering. Er hoeft dan geen opzegtermijn in acht genomen te worden. Hetzelfde geldt voor een faillissement. Mocht niemand opzeggen wordt er automatisch verlengd. Dit is voor de periode van een maand met een maximum van 36 maanden.


Extra informatie


Iedere abonnementsvorm bevat een verzekering. De wegenbelasting is inbegrepen en reparaties zullen uitgevoerd worden. De banden, onderhoud, waardevermindering en pechhulp zijn eveneens inbegrepen. In principe kan er 750 kilometer per maand gereden worden. Soms worden er auto's aangeboden die 1.500 kunnen rijden. Wil je maandelijks nog meer kilometers maken? Dan word je geacht contact op te nemen met de klantenservice. Je zult dan een persoonlijk voorstel op maat ontvangen. Dit bedrijf gelooft in mobiliteit. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Vandaar dat er louter jong gebruikte wagens worden aangeboden. Ze stellen dit te doen tegen eerlijke prijzen. Het aanbod wordt omschreven als ruim en klanten kunnen snel de weg op. Je zal echt de auto krijgen die op de foto wordt getoond. Er zal dus geen sprake zijn van een vergelijkbaar model.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Godrive.nu? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij plezier (gehad) van jouw abonnement? Zou je andere mensen aanbevelen met dit bedrijf in zee te gaan? We waarderen het enorm als je je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)