iParking Schiphol

9

Bestellen

9

Service

8.5

Prijs

8.5

Levering

87.5%

Zou hier weer kopen

iParking Schiphol

iParking Schiphol: Ervaringen

Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn om je auto daar op een goede, goedkope en bovendien betrouwbare plaats achter te laten en hem daar dan ook weer terug te vinden als je terug komt van vakantie. Er zijn veel verhalen over oplichterij met parkeren op Schiphol, waardoor wederom blijkt hoe belangrijk het is goede research te doen voordat je zomaar je autosleutels uit handen geeft en een paar weken vertrekt naar het buitenland. Hoe is anderen de omgang met iParking bevallen? Vonden zij hun auto gewoon in goede staat terug of kreeg hun vakantie een nare bijsmaak en moesten ze met de trein naar huis? Lees hier alles over de services van iParking aan de hand van de reviews van klanten die je voorgingen!


Over iParking Schiphol

iParking Schiphol is een valetdienst, wat betekent dat het bedrijf de auto voor je parkeert. Op de website kun je een plaats reserveren, maximaal 6 maanden van te voren, maar ook nog last minute: minimaal 1 uur van te voren. Je spreekt een tijd af en op dat moment wacht een medewerker van iParking Schiphol je op en kun je je auto overdragen. Tarieven variëren naar gelang je langer of korter geparkeerd staat: voor 1 dag betaal je €39,-; voor 42 dagen betaal je €98,- en na de 42e dag betaal je nog maar €5,50 per dag. Voor zakelijke en vaste klanten worden er tarieven op maat bedacht.


 


Diensten van iParking Schiphol

iParking biedt veel extra diensten aan, zoals een carwash service (€30,-, inclusief stofzuigen, VIP voor €85,- of VIP inclusief polish voor €185,-), overdekt parkeren of de mogelijkheid je Tesla op te laden. Via de App (beschikbaar in de AppStore en Google Play) kun je snel en eenvoudig een plaats reserveren met smartphone of tablet, ook blijf je zo op de hoogte van acties en kortingen. Omdat vluchten altijd kunnen vertrekken en aankomen, is iParking 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.


Klachten over iParking Schiphol

Als je contact op wilt nemen met iParking Schiphol kan dat telefonisch met een 0900-nummer of via e-mail. Daarnaast kun je met vragen op de website terecht.


Omdat het zeker bij een valetservice zeer belangrijk is om te weten bij wie je je auto achterlaat, zijn wij op zoek naar jouw mening en ervaringen met iParking Schiphol. Kreeg je je auto in goede staat terug, maakte de valet een betrouwbare indruk, werden zowel jij als je auto netjes behandeld? Laat het achter bij NederlandReview en help zo al die mensen die het moeilijk vinden op Schiphol een (betrouwbaar) plekje voor hun auto te vinden!


Is de Iparking op schiphol een goed alternatief om te parkeren? Lees ervaringen van anderen die u voorgingen om te zien of dit de beste manier is om schiphol te bereiken en te genieten van uw vakantie!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Valet Parking

Goede service, ook in de nacht. Ik kwam laat thuis met mijn vlucht vanuit Dubai en daar stond een Chinese man genaamd Erwin klaar met mijn auto. Ik heb hem 5 euro gegeven en hij was ook tevreden. Ik heb er een prettig gevoel aan over gehouden.

M

Milan

25-05-2022

0

Uitmuntende service

Iparking gebruiken wij reeds jaren en telkenmale moeten wij ervaren dat Iparking exact al haar beloftes nakomt. Zowel bij vertrek als aankomst zijn de medewerkers immer op tijd en verloopt de valet parking altijd vlekkeloos. Op een schaal van 1 tot 10 kunnen wij alleen maar een 10 toekennen aan Iparking.

R

René Brons

09-10-2018

0

Redder in de nood

Na in de steek te zijn gelaten door Park plus werden we door een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker van Iparking geholpen deze medewerker bood ons aan om onze auto aan te nemen! bij terugkomst stond onze auto ook weer netjes op tijd op de afgesproken plek en de zelfde vriendelijke medewerker overhandigde de sleutels met een glimlach en vriendelijk woord een 10 plus voor dit bedrijf met gevoel voor zaken doen.

A

Aart Hilders

20-04-2018

0

moeiteloos parkeren

voor de eerste keer tijdens mijn vakantie mijn auto via iparking laten parkeren. Best wel eng midden in de nacht om 02.30 je auto aan iemand overdragen van iparking. Alles van te voren via de website geregeld en betaald, en dan met vakantie. 15 dagen later terug gekomen en vanaf de bagageband de chauffeur van iparking gebeld en 10 minuten later terwijl wij de terminal uitliepen stond daar de chauffeur van iparking met onze in prima staat verkerende auto te wachten de sleutels werden weer overhandigd en we konden opgelucht naar huis. Een prima service die ik zeker nog een keer zal doen en een ieder aan kan aanbevelen

E

Eugène Hentenaar

05-08-2017

0

Schade en dan geven ze niet thuis

De service van Iparking lijkt erg goed. Komen netjes de auto ophalen en weer afleveren. Maar bij aflevering zat er een schade op die er bij het inleveren niet zat. En vervolgens geeft Iparking totaal niet thuis. Alle verantwoordelijkheid wordt ontkent, terwijl zwart op wit staat dat de schade bij inlevering niet aanwezig was. Hoe aantrekkelijk ook om de auto zo in te leveren, helaas erg voorzichtig zijn met dit bedrijf!!

D

Dennis

12-05-2017

0

Betaalbaar en veilig parkeren op Schiphol

Heb al verscheidene verhalen gehoord over mensen die zijn opgelicht terwijl ze hun auto op Schiphol parkeerden, maar dat is niet het geval bij iParking Schiphol. Ik parkeer mijn auto hier al jaren als ik met het vliegtuig ergens naartoe ga en heb werkelijk waar nog nooit problemen gehad. De parkeerplekken zijn betaalbaar en daarnaast is het echt vlakbij Schiphol, waardoor je niet eerst nog weer een heel stuk hoeft te reizen om op de luchthaven aan te komen. Het personeel is allemaal erg vriendelijk en ik kan me niet voorstellen dat zij ook maar zouden proberen om auto's weg te sluizen of iets dergelijks.

P

Peter Kroek

07-02-2017

0

Handig, dat wel

Wel heel handig om met de auto naar Schiphol te gaan. Ik deed het niet meer omdat het zo duur was, maar deze is goedkoper dan wat ik voorheen gewend was. Al vond ik het nog steeds wel een dure grap. Ach, comfort kost soms wat meer.

T

Tom

29-09-2015

0

Ging prima

Omdat ik teveel koffers mee had voor het openbaar vervoer en niemand me kon brengen (vroege vlucht) heb ik toch maar zo'n parking uitgeprobeerd. Had van deze goede verhalen gehoord en het ging inderdaad goed allemaal. Niet eens zo duur ook en ik kreeg gewoon keurig mijn auto in dezelfde staat terug als ik hem in had weggebracht. Dus zeker geen verkeerd idee.

V

Vera van der L.

25-09-2015

0