Fitnessapparaat.nl

3.3

Bestellen

3.3

Service

3.3

Prijs

2

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Fitnessapparaat.nl

Vind je dat jouw conditie wel wat opvijzeling kan gebruiken? Dan heb je misschien behoefte aan de juiste fitnessapparatuur om thuis mee te trainen. Die kun je vinden ij Fitnessapparaat. Maar wat voor een kwaliteit loopbanden zullen ze verkopen? Zal je conditie echt beter worden als je tregelmatig traint met zo’n ligfiets? Zal die professionele hometrainer wel goed genoeg zijn voor jouw fitnesscenter? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Fitnessapparaat de nieuwe tank top of andere fitnesskleding naar je heeft opgestuurd? En zal de klantenservice van Fitnessapparaat je wel proberen te helpen als je ze een vraag of probleem voorlegt? Alleen mensen die al trainen met fitnessapparatuur van Fitnessapparaat kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om te ontdekken wat een halterset kopen bij Fitnessapparaat nou eigenlijk inhoudt. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers zullen je laten zien wat je nou eigenlijk van Fitnessapparaat en hun fitnessproducten zult kunnen verwachten.


Over Fitnessapparaat

Fitnessapparaat is een sportwinkel die allerlei soorten fitnessapparatuur verkoopt. Je kunt bij hen terecht voor de meest uiteenlopende krachttraining of conditietraining. De winkel is een onderdeel van Sporttrader B.V. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo. Bij Fitnessapparaat noemen ze zich “dé specialist op het gebied van fitnessapparatuur”. Ze beweren op hun website dat ze zowel in het lage als hoge segment voldoende te bieden hebben en er met 20 verschillende merken altijd wel een fitnessapparaat voor iedereen te vinden is. Je kunt kiezen tussen loopbanden, crosstrainers, stoelfietsen, tripplaten, hometrainers, spinbikes, ligfietsen, steppers en roeitrainers. Je kunt voor jezelf een fitnessapparaat aanschaffen maar ook voor een sportschool waar je werkt of eigenaar van bent. Er is namelijk een speciale sectie professionele fitnessapparatuur zoals krachtapparatuur en wat van de apparatuur die hierboven al is genoemd. Qua andere fitnessartikelen heeft Fitnessapparaat hoela hoeps, boeken, gewichtsvesten, springtouw, opdruksteunen, fitnessballen, suspension trainers, handknijpers, foam rollers en nog veel meer. Je kunt je buikspieren trainen of aan je balans werken. Er zijn zelfs spullen voor Nordic Walking. Speciaal voor krachttraining zijn er home gyms, halterbanken, dumbells, kettlebells en nog veel meer. Als je gaat fitnessen dan wll je dat natuurlijk niet in je gewone kleding doen. Fitnessapparaat heeft speciale jassen, truien, tank tops, sportbroeken, handschoenen, longsleeves, en sportschoenen. En ook je voeding moet misschien wel wat aangepast worden. Daarom heeft deze sportwinkel eiwitten, aminozuren, repen, vitamines, glutamine, creatine en nog veel meer om je net wat meer energie te geven en je gezondheid te bewaken.
Diensten van Fitnessapparaat

De fitnessapparaten en andere fitnessartikelen zijn te bestellen via de website van Fitnessapparaat. Je kunt je bestelling achteraf betalen, dus je kan eerst even kijken of je het wat vind voor je besluit de loopband of ligfiets te houden. In de meeste gevallen heb je het product morgen al in huis zo lang je voor 22:00 bestelt. Verder heeft Fitnessapparaat nog een klantenservice om je te helpen als de crosstrainer toch niet helemaal goed werkt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Fitnessapparaat

Als jij al met een crosstrainer of ligfiets van Fitnessapparaat traint dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met deze sportwinkel. Hoe goed en handig is zo’n loopband nou echt? Is die bezorgservice echt gratis? En hoe vriendelijk is die klantenservice van Fitnessapparaat? Schrijf je eigen Fitnessapparaat review en laat ons weten hoe jij over deze sportwinkel en fitnesswinkel denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Huur loopband

Wordt.niet geleverd wat je hebt gehuurd omdat ze t niet voorradig hebben, vervolgens proberen ze je ouwe rotzooi te bezorgen wat niet door je voordeur past....jammer dan krijg je niks en de kosten voor bezorgen worden gewoon doorberekend zonder dat je ook.maar iets hebt ontvangen.... Oplichters dus geen zaken mee doen, aangifte ga ik morgen doen tegen deE club !!!!

D

Dennis Reijnen

27-01-2022

0

huur trimfiets

De bezorgkosten van de gehuurde trimfiets waren 120€. Dat is bijna hoger dan de huur van het apparaat (129€). Kijk dus uit wat je doet als je met deze zaak in zee gaat! Ik voelde me enorm bekocht. Zelfs IKEA berekent minder!

F

floris derks

15-07-2021

0

Springtouw

Na 2,5 week nog steeds mijn springtouw niet binnen. Excuses als vergeten de order door te zetten of dat er iets mis is gegaan bij post nl. Inmiddels 3x belooft dat het pakketje op de bus is en nu nog steeds met lege handen. Waardeloos.

I

Iris Knoester

03-04-2020

0