Supplementen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Supplementen.nl

Ben jij op zoek naar een online shop waar voedingssupplementen besteld kunnen worden? Dan is Supplementen.nl wellicht een interessante optie voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er bekend is over deze webshop en bijbehorend bedrijf.


Wat is Supplementen.nl?


Via Supplementen kun je maandelijks voedingssupplementen ontvangen. Een voedingssupplement is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. Deze onderneming geeft aan dat het erg belangrijk is om loyaal aan je gezondheid te zijn. Dit is enorm belangrijk om een goed en lang leven te leiden. Volgens dit bedrijf heb je baat bij supplementen die wetenschappelijk hebben bewezen jou goede resultaten te bezorgen. Je moet niet bij de drogist zijn voor goedkope potjes. Tenminste, dat is wat er door Supplmenten.nl wordt aangegeven. Er kan uit 11 unieke formules gekozen worden. Deze worden speciaal gemaakt zodat jij je doel kunt bereiken.


Supplementen


Een drogist verkoopt volgens dit bedrijf niet de beste supplementen. Vaak omdat kennis over het samenstellen, doseren en informatie over stoffen niet aanwezig is. Klanten willen dat een supplement met een serieuze bedoeling ontwikkeld is. Het moet net zo serieus genomen worden als ieders gezondheid. De supplementen van Supplementen.nl zijn tot stand gekomen met hulp van apothekers en specialisten uit de gezondheid branche. De producten worden wetenschappelijk onderbouwd. Op de verpakking staat welke grondstoffen er gebruikt zijn.


Bestellen


Er kan binnen 3 stappen besteld worden. Allereerst moeten de supplementen gekozen worden. Je kunt kiezen uit kant en klare formules welke gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoeken. Er kan een keuze gemaakt worden voor een maand of langere periode. Transport wordt beperkt wat ten goede komt aan het milieu. Je zal de bestelling uiteindelijk via brievenbuspost ontvangen. Om het jezelf makkelijker te maken kun je voor herhalen kiezen. Dit kan op ieder moment uitgezet of gewijzigd worden. Er kan los besteld worden. Als je voor een abonnementsvorm gaat kun je echter veel goedkoper uit zijn. Je zal ook nooit zonder supplementen zitten.


Klachtenregeling


Deze organisatie heeft een klachtenprocedure gemaakt waaraan iedereen zich dient te houden. Zowel de koper als verkoper zullen bij een klacht de regels uit de procedure moeten naleven. Klachten moeten tijdig, volledig en duidelijk worden ingediend. Kopers zullen vervolgens binnen 2 weken een reactie kunnen verwachten. Soms hebben ze langer de tijd nodig om tot een oplossing te komen. Je hoort dan een indicatie van wanneer je een reactie kunt verwachten. Uiteindelijk wordt er iets voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kunnen klachten eveneens worden gedeponeerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Overige informatie


Gebruik je medicijnen en twijfel je of je deze kunt gebruiken in combinatie met supplementen? Check dan even de verpakking of kijk op de productpagina. Er wordt ook aangeraden om te overleggen met de huisarts of andere specialist. Alle producten zijn gemaakt in eigen land. Ieder supplement is naar eigen zeggen honderd procent uniek. Ze bevelen aan om supplementen dagelijks te gebruiken. Desondanks is het mogelijk om het incidenteel te doen. Iedere dag innemen zorgt voor Supplementen.nl echter voor de beste gezondheidsresultaten. Het effect is het beste merkbaar op de lange termijn. Er wordt niet gewerkt met proefpakketten. Je kunt wel eenmalig een aankoop doen waarbij je 30 capsules in een maandverpakking ontvangt. Er kan dan een beroep gedaan worden op een ‘niet goed geld terug’ garantie.  


Klantervaringen


Heb jij weleens iets besteld via Supplementen.nl? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Zou je andere mensen aanbevelen om voedingssupplementen via dit bedrijf te bestellen? Laat het weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Good Night Suppprt

Werkt super goed, absolute aanrader!

R

Ray

02-07-2023

0