Pricewise

6.2

Bestellen

5.3

Service

6

Prijs

5.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Pricewise

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën:
-    Energie;
-    Autoverzekeringen;
-    Zorgverzekeringen;
-    Internet, televisie en bellen (telecom).

Naast het vergelijken zorgt Pricewise ze ook voor de beste deals voor u. Ze vinden dat iedereen de beste deal verdient.

Wat biedt Pricewise?

Pricewise zorgt ervoor dat u de beste deals voor goedkope energie, een voordelige autoverzekering, een scherpe zorgverzekering en op het gebied van telecom krijgt (bijvoorbeeld het beste alles-in-1-pakket of internet).

Het aanbod van Pricewise bevat veel grote namen binnen de energiemarkt als: Eneco, Delta, Essent en Electrabel. Wat betreft verzekeringen voor uw auto zijn enkele aanbieders: ABN-AMRO, Allianz, Allsecur en ANWB en nog veel anderen. Zorgverzekeringen zijn beschikbaar van aanbieders als: Agis Zorgverzekeringen, Bewuzt, CZ Direct, Ditzo en nog velen anderen. Bent u meer op zoek naar internet of een alles-in-1-pakket? Dan kunt u kiezen uit aanbieders zoals: KPN, Tele2, Telfort, XS4all en nog veel andere grote merken.


Ook kunt u tevens verschillende aanbieders met elkaar vergelijken zodat u een helder beeld krijgt van de verschillen in prijs en kwaliteit. Op die manier kunt u de beste keuze maken en krijgt u de scherpste deals binnen energie, autoverzekering, zorgverzekering of op telecomgebied.

Wat belooft Pricewise?

Met de volgende zekerheden zet Pricewise zich op de markt:

-    De eerstelijkste vergelijkingAanbieders met de scherpste prijs staan het hoogst boven aan. Dus aanbieders staan niet hoger als ze meer betalen. Pricewise ontvangt van iedereen dezelfde vergoeding.

-    Zeer compleetVia Pricewise is het totale aanbod te zien. Er worden geen resultaten weggelaten, zodat een compleet overzicht te zien is.

-    De laagste prijsPricewise regelt exclusieve kortingen, waardoor klanten gegarandeerd gaan besparen op hun maandelijkse of jaarlijkse kosten. Sterker nog, ze betalen het verschil terug als er ergens een goedkopere aanbieding is van dezelfde leverancier.

-    Gratis overstapcoachOverstappen kan soms lastig zijn, daarom biedt Pricewise een overstapcoach die helpt bij het overstappen. Gratis.

-    14 dagen bedenktijd na afsluitenBinnen 14 dagen is er de mogelijkheid de overstap kosteloos te annuleren.

Hoe gaat Pricewise om met vragen en klachten?

Om te zorgen dat u terecht kunt met vragen en/of klachten over uw energie- of verzekeringspakket, kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn op werkdagen beschikbaar van 09:00 tot 20:00 uur.

Het is mogelijk om contact met Pricewise op te nemen via de telefoon, maar mailen kan uiteraard ook. Er kan ook contact met u worden opgenomen via een contactformulier. Daar vult u uw gegevens in en neemt Pricewise contact met u op. Daarnaast hebben ze ook nog een contactadres vermeld op de website.


Met een gemiddelde van een 8,9 voor de klantenservice, kan gezegd worden dat ze ver gaan om u te helpen. Daarnaast voldoen ze ook aan de 5 criteria van ConsuWijzer. Aan dit keurmerk herkent u een goede vergelijkingssite.

Mening over Pricewise?

Bent u zelf klant geweest van Pricewise of bent u geholpen door de website? Deel dan uw mening zodat andere mensen weten wat u van de diensten en service van Pricewise vond.


Is het een goed idee om eerst energiemaatschappijen te vergelijken met pricewise? Hebben ze goede adviezen? Lees eerst ervaringen op NederlandReview zodat u weet waar u aan begint!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (65)

!!!!!!!Slechtste Autoverzekering ooit!!!!!!!

Ik had bij PriceWise een verzekering afgesloten, niet wetend dat het zo gaotisch zou zijn. Zou al sinds 7-02-2024 opgezegd moeten zijn, nu betaal ik voor lucht omdat ik nog verzekerd sta bij hen???? Geen telefoonnummer? Geen contact? Alles is zo vervelend, in verband met het niet kunnen communiceren ( moet persee via een tussenpartij) Door hen kan mijn verzekering mijn schadevrije jaren niet in zien, en die mogen ze hierdoor ook niet vrijgeven zeggen ze In een woord:SLECHTSTE MAATSCHAPIJ EVER

N

N

15-03-2024

0

internet overstap

Aanvraag gedaan om een overstap te doen naar een andere internet provider. Paar dagen later kreeg ik een mail met dat mijn emailadres niet zou bestaan (waarschijnlijk omdat hun systeem niet om kan gaan met een mailalias). Terwijl ik bezig ben met een reactie op de mail te geven word ik gebeld door Pricewise met dat mijn emailadres niet zou bestaan (en dat terwijl ik de dienst vaker op deze manier heb gebruikt). Aangegeven dat het wel degelijk bestaat en na het telefoongesprek heb ik de mail gestuurd waarin ik ook vermeld dat het opgegeven mailadres is wat ik bij deze provider gebruik (het is ook een telefoonprovider). Twee uur later krijg ik een mail waarin staat dat de bestelling is geannuleerd omdat mijn mailadres niet bestaat (terwijl ik vanuit dit mailadres mail) en als ik toch deze internetprovider wil hebben met dit niet-bestaande mailadres dat ik dan beter zelf mij kan aanmelden bij deze internetprovider.

R

R.

31-03-2023

0

Internet overstap

Let op hun "internetgarantie" is een grote lok-truc en hartstikke nep! Als je provider zegt: we hebben de levering gestart, maar 4 monteur afspraken later werkt de hele internetaansluiting nog steeds niet en je belt vervolgens PriceWise om gebruik te maken van hun internetgarantie, dan zeggen ze doodleuk dat de levering is gestart en dat je geen recht hebt op hun garantie. "Levering gestart" betekend niet automatisch dat je het ook daadwerkelijk geleverd krijgt! Dat is ter vergelijking met een fysiek pakket leveren zoiets zeggen als: "Het pakket is naar je verstuurd, dus je hebt het ontvangen" Misleidende lokker dus, eens en nooit weer via PriceWise, kan ik net zo goed direct bij de provider overstappen, hier heb je NIETS aan.

A

Arjan

16-03-2022

0

Energie bij Budget Energie

Bij deze deel ik mijn ervaring m.b.t. de werkelijke waarde van het afsluiten van een jaarcontract "Energie" bij Budget Energie via Pricewise. Pricewise prijst Budget Energie aan als meest voordelige Energielevceranciers, door niet de gehele waarheid te vermelden. Mijn terglev. is gegarandeerd dan 500 Kwh en gebruik ik maximaal 650m3 gas. Pricewise biedt 45,- per maand aan(-/- cashback). In werkelijkheid komt Budgetenergie met een maandbedrag van € 108,- !!!!!! MISLEIDENDE verkoop. Uitleg Pricewise (teruglevering wordt niet meegerekend in maandbedrag moet je zelf telefonisch doorgeven bij leverancier.) Mijn telefoontje bij Budget leverde geen verlaging op !!!! Fake aanbieding dus !!!

H

Hans Harskamp

08-02-2022

0

Energie

Goede en makkelijke vergelijkingssite! Op zoek naar korting bij een energiemaatschappij? Hier 75 euro korting bij Powerpeers: Ga naar de website en plak dit achter de site: /vrienden/MBIE84840 De korting krijg je na overstap binnen 4 weken op je rekening.

M

Menno

17-12-2021

0

Internet

Géén pluspunt. Eens maar nooit meer! Nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Het is allemaal mijn schuld dat ik 12 dgn later wordt aangesloten. Had ik hun maar eeder moeten controleren. En waarom moet ik nog een keer bevestigen, als het al fout gaat, dat ik nog steeds internet wil? Gewoon onbeschoft het gesprek afkappen. En de extra kosten zijn ook nog eens voor mij

M

Marlena

01-07-2021

0

Woonhuis verzekering

Door een fout van Pricewise ben ik meer als een maand niet verzekerd geweest. Geen inboedel, opstal, glas en wa verzekering. Ben er uiteindelijk zelf achter gekomen. Nu ben ik wel verzekerd, maar is het bedrag 3 maal hoger. Reageren op email duurt vak meerdere werkdagen.

H

Hardy

25-04-2021

0

Reisverzekering doorlopend

100% Waardeloos. Verschuilen achter een code oranje terwijl er in Taiwan bijna geen coronagevallen zijn. Meteen gekeken of ik deze waardeloze verzekering op kon zeggen. Sluit hier nooit een verzekering af.

S

Stef

06-04-2021

0

Budget alles in1 abonnement

Check de correcte abonnementsvorm in het contract! In februari heb ik gekozen voor een glasvezel abonnement 9 mnd voor €28,50 de resterende 3 mnd €46,50. Achteraf krijg je voor dit aanbod slechts een ADSL abonnement met de mededeling dat mijn keuze 1 op 1 is doorgezet naar de leverancier. Ik bezit een heldere geest, mijn ogen zijn goed, ik heb geen ISRA aansluiting in huis. Bewijs maar eens dat je keuze een andere is geweest. Gevolg, geen tv, geen internet, een lange wachttijd en betaal nu veel meer dan een ADSL abonnement op dit moment kost. Ben ik de enige die dit overkomt?

J

Jeroen Kramer

06-04-2021

0

Scooter verzekering

Zeer teleurstellend bedrijf. Komen hun afspraken niet na. En spelen t liefst een machts spelletje met je. Mijn cijfer beoordeling van deze tussen persoon komt nog niet eens in de buurt bij een 1

D

Danny

25-02-2021

0

Geen

Als er 1 reclame de award van meest irritante kut reclame zou moeten winnen is dat wel pricewise, 5 jaar lang dezelfde pisnicht met zn kut stem in de meest irritante reclame ooit. Als we jullie reclame zien of horen zappen we meteen.

R

R ouwerkerk

06-11-2020

0

Energie

Zeer ontevreden. Ik zal nooit meer iets via pricewise kopen of aansluiten en ook in mijn omgeving ga ik dit vertellen. Duur en alleen achter je centen

K

Khan Tahir

25-08-2020

0

Energie

Ik ben overgestapt van energie via Pricewise. Het proces was erg gemakkelijk! Volgende keer doe ik het weer zo.

K

K. Benschot

12-05-2020

0

Eneco energie

Ik werd gebeld door Pricewise: of ik wilde overstappen van mijn huidige energieleverancier naar Eneco. Klonk prima en sloot een contract af voor één jaar. Maar ineens belde Eneco mij wanneer ik Toon wilde installeren. Maar dat wilde ik helemaal niet want dat was duurder. Wat blijkt: er was een 4 jarig contract afgesloten. Daarnaast kreeg ik een eindafrekening van mijn oude leverancier: bijna 700 euro meer voor 2 maanden voor dit jaar. En wat bleek daar: ik had een boete gekregen voor het voortijdig opzeggen. Dit was allemaal niet verteld door Pricewise. Sterker nog, toen ik er naar vroeg was het allemaal geen probleem. Gelukkig hebben Eneco en m'n oude leverancier het allemaal teruggedraaid en netjes opgelost (waarvoor veel dank!). Maar Pricewise mag wel iets aan zijn wijze van werken doen. Absolute bagger!

T

T Potter

22-02-2020

0

Internet van Online.nl

Pluspunten: geen, goedkoop maar dat blijkt duurkoop Minpunten: In augustus vorig jaar overgestapt naar Online.nl. Dit zou dezelfde up- en downloadsnelheid hebben als onze vorige aanbieder. Echter vanaf het begin spijt gehad, het werkt voor geen meter, internet is ENORM traag en Online.nl komt met oplossingen als: misschien staat er een waterbed in de weg, ook een volle badkuip kan het signaal storen. Flauwe kul natuurlijk plus we hebben geen bad EN geen waterbed.. Ook televisies en koelkasten storen het signaal.. Dat is toch gekkenwerk? Er komt geen oplossing, er komt niemand langs, het is gewoon uit zitten en dan hard weg rennen maar dan verdient deze partij een eerlijke review zodat niet meer klanten hier de dupe van worden dus bij dezen.

L

Lieke Dekkers

28-01-2020

1

overstappen

al een paar keer via pricewise overgestapt en dat vind ik best handig eigenlijk, want zelf kan ik al die dingen niet vergelijken, maar het bespaart wel geld. ik vind het een best handig systeem maar misschien ook omdat ik het al een paar keer heb gedaan zo.

J

jansse

31-12-2019

0

Internet TV Ziggo

Gegevens op site kloppen niet. Ze boden abonnement aan bij Ziggo die niet bestaat. Na zelf gebeld te hebben met Ziggo blijkt dat aanvraag is geannuleerd. Pricewice heeft niet het fatsoen mij hierover te informeren. Pricewice heeft nu wel site aangepast, Ziggo abonnement is niet meer te bestellen. Voorbeeld hoe je niet met klanten omgaat. Voor mij eens maar nooit meer zaken met Pricewice.

R

R.Schepers

13-12-2019

1

Online provider

Alleen maar slechte ervaringen. Pricewise heeft volgens mij aandelen in online. Ook wij zijn hierin getrapt. Zij geven aan dat online super is dus niet. En als je om hulp vraagt zijn ze niet thuis. Nooit meer pricewise dus.

S

Sterk

11-12-2019

0

Nuon

bij een review je email geven, doe het niet bij Pricewise! Voor je het weet zit je spambox vol met onzinnige ellende!! Pricewise zijn idioten die je adres meteen doorverkopen!

R

Richard Aling

17-11-2019

0

Website

Ik ben van mening dat de vier grootste browser toch wel ondersteund moeten worden. Voor de duidelijkheid: Google Chrome, Microsoft IE, Microsoft Edge en Mozilla Firefox. Ik vind het dan ook erg teleurstellend dat de website van prisewise dit niet doet. Er wordt duidelijk "geen" rekening mee gehouden dat mensen ook wel eens een andere browser kunnen gebruiken dan Edge of het privacy onvriendelijke Chrome (mij nog steeds onduidelijk waarom dat er zoveel mensen dit een goede browser vinden). Maar ja, wij nederlandsers klagen nog graag over bedrijven zoals facebook. Maar als het gaat om privegegevens dan strooien we daar graag me. Zeker als dingen dan gratis aangeboden worden. Maar goed, ik raak van het onderwerp af.

R

Raymond

04-06-2019

2