BBQ & Gourmet.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

BBQ & Gourmet.nl

Houdt u ook van een gezellige gourmet of barbecue, maar vindt u de voorbereidingen en afwas vreselijk? Deze klanten deelden uw mening en bestelden een volledige barbecue of gourmet met alles erop en eraan. Hier beoordelen zij hun ervaring, geven zij hun mening over de service en leest u hun visie op het niet hebben van een berg afwas. Is alles naar wens verlopen? Was alles op tijd afgeleverd? Ging het echt zo makkelijk of was het te mooi om waar te zijn?

Feestje in Nederland of België?

De meeste van ons houden wel van een feestje of gelegenheid. Of we het nu hebben over een zomers tuinfeest met de barbeknoei voor de hele familie, een bedrijfsfeestje, een buurtbarbecue of een knusse dinerparty met vrienden, er is altijd wel iemand voor te porren. Wat een stuk minder populair is, is de voorbereiding van de berg boodschappen die gedaan moet worden en waarbij je altijd wel iets vergeet. Gehaat wordt de “afterparty” die de afwas heet, want uiteraard mag de helft niet in de vaatwasser. Dan zou het toch heerlijk zijn als je alles met een paar muisklikken perfect voor elkaar hebt? Inclusief die Mount Doom van afwas. Kunt u nog gezellig samenzijn en genieten van een drankje met de rest van het gezelschap in plaats van dat u staat te zwoegen met de afwasborstel.

Gelukkig kunt u tegenwoordig online cateraars vinden die u hierbij van dienst kunnen zijn. Vaak leveren zij niet alleen bij u thuis, maar bijvoorbeeld bij bedrijven, buitenlocaties en vakantieparken. Het enige wat u nog moet doen, is kiezen voor gourmet of barbecue, en wat u erop en ernaast wilt hebben. Gaat u bijvoorbeeld voor (halal) vlees, vis of vegetarisch? Had u er een salade of twee naast gewild? Stokbrood met kruidenboter is eigenlijk wel een must. Welke sauzen kiest u eigenlijk? En hoeveel? Voor hoeveel personen? Het servies en de gourmet of BBQ wordt meegeleverd, want u gaat natuurlijk voor het complete pakket. Gratis bezorgd uiteraard. Et voila, u heeft uw feestmaal geregeld. Makkelijk toch? Tijd voor de gasten en even ongegeneerd pochen met het werk van een ander. Lang leve de partyservice!


Teamwork en een lekker deuntje maken de afwas tot een feestje?


Nee, hier geen enge mededelingen. Enkel dat dit soort cateringservices niet heel last minute geregeld kan worden. Ze hebben wel twee daagjes nodig om alles voor u te kunnen voorbereiden, maar dat is niet meer dan logisch.

En? Beviel het?

Dat willen wij van NederlandReview natuurlijk graag weten. Klanten die nog geen ervaring met bbqengourmet hebben, kunnen op deze manier er achter komen wat ze kunnen verwachten. En het schrijven van een ervaring of een mening, of enkel het geven van een beoordeling, gaat prima samen met uitbuiken! En voor de lezers; succes bij het maken van uw keuze en eet smakelijk!


Wilt u ook weten wat klanten vonden van deze gourmet of barbecue catering? Lees hier hun ervaringen, meningen en beoordelingen. Of laat er een achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)