Butlon.com

7.9

Bestellen

6.6

Service

8.3

Prijs

6.9

Levering

69.2%

Zou hier weer kopen

Butlon.com

Wil je online boodschappen doen of een maaltijd bestellen? Dan kan Butlon jou misschien wel uitkomst bieden. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Butlon?


Butlon is een online platform om boodschappen te doen of een maaltijd te bestellen. Dit doe je via internet of met de app. Het bedrijf geeft aan dat je nooit meer met zware tassen hoeft te lopen. Ook wordt er aangegeven dat er niet meer te veel voor een boodschap betaald hoeft te worden. Butlon startte destijds als een softwareproject dat zich focuste op lokale ondernemers. Tijdens dat traject ontstond het uiteindelijke idee voor deze website. Je kan de producten bestellen wanneer het je zelf uitkomt. Zowel bedrijven als consumenten kunnen hier hun slag slaan. Bestellingen worden de volgende dag bij je afgeleverd. Lekker voor als je een druk leven hebt of de deur niet uit wilt omdat je vakantie hebt.


Bestellen


Je kan je locatie handmatig invullen of door Butlon laten ophalen. Vervolgens is het mogelijk om eten te bestellen bij een restaurant of boodschappen te doen. Door op ‘samenstellen’ of ‘toevoegen’ te klikken stop je jouw producten in de online winkelmand. Als je klaar bent met shoppen klik je op bestellen. Dan moet er persoonlijke informatie ingevuld worden zodat het pakket bij de juiste persoon wordt afgeleverd. Je telefoonnummer moet doorgegeven worden zodat ze bij vragen of opmerkingen contact met je kunnen opnemen. Na het doen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. In dit schrijven wordt het ordernummer doorgegeven. Deze moet goed bewaard worden.


Bezorging


Orders worden na het plaatsen gelijk doorgegeven aan het restaurant. Zij bevestigen de bestelling via een applicatie. Je bestelde eten en/of drinken wordt gemiddeld genomen tussen de 45 en 60 minuten bezorgd. De bezorgtijden kunnen afwijken per locatie en hoe druk het is speelt ook een rol. De bezorgkosten zijn verschillend en afhankelijk van de restaurants. Het speelt eveneens een rol waar het pakket afgeleverd moet worden. Butlon kan hier geen invloed op uitoefenen. Is jouw bestelling niet op tijd afgeleverd? Dan is het verzoek om contact te zoeken met het etablissement. Als dit niet lukt kun je telefonisch contact opnemen met Butlon.


Online supermarkt


De minimale bestelwaarde om iets te kunnen bestellen is € 50,-. Producten kunnen dan een aantal keer per week bij je thuisbezorgd worden. Volgens het bedrijf is dit handig voor versproducten. De verzendkosten zijn € 6,96. Bij een bezorging vanaf € 70,- wordt er € 2,95 aan kosten voor verzending in rekening gebracht. Je kunt in de app via iDEAL betalen. Statiegeldflessen kunnen niet mee teruggeven worden. Bij de zending wordt een pakbon meegestuurd. Ben je niet thuis tijdens het aflever moment? Dan worden de boodschappen de volgende dag nogmaals aangeboden. Er moet dan wel € 10,- extra betaald worden. Alle producten hebben een vers garantie.


Klachten


Wil je een klacht indienen over de service van Butlon? Dan is het verzoek om contact op te nemen met de klantenservice. Zij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Het telefoonnummer is 085 760 90 66 en het e-mailadres is support@butlon.com. Er wordt aangegeven dat ze binnen 48 uur een reactie geven. Het bedrijf is op werkdagen bereikbaar van 09:00 – 17:00 uur.


Klantervaringen


Heb jij al een maaltijd besteld of boodschappen gedaan via Butlon? Dan horen we graag of je tevreden bent. Is de bestelling op tijd bij je afgeleverd? Ben je tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding? Deel wat jij weet via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (26)

Boodschappen besteld bij Butlon

Ze leveren de helft van de producten niet, Reageren niet op mail dus je kunt fluiten naar je centen. Pure oplichting.

K

Klaudia

10-07-2024

0

Boodschappen

Ik wil graag mijn ernstige zorgen uiten over mijn recente ervaring met Butlon. Deze ervaring was uiterst teleurstellend en heeft mij tot het schrijven van deze formele klacht aangezet. Op 13-09-2023 heb ik een aanzienlijke bestelling geplaatst bij Butlon, in verband met een geplande barbecue. Helaas bleek de service van Butlon verre van professioneel te zijn. Ten eerste, de levertijden werden niet nagekomen, waardoor ik de hele dag thuis moest blijven om mijn bestelling te ontvangen. Wat nog erger was, is dat mijn bestelling zonder enige aankondiging op dezelfde dag werd geannuleerd. Dit zorgde voor grote problemen, aangezien ik op dat moment dringend een aanzienlijke hoeveelheid kip nodig had voor mijn barbecue. Ik moest halsoverkop alternatieven vinden, wat me aanzienlijk extra kosten en moeite heeft gekost. Toen ik eindelijk contact kon opnemen met Butlon, twee dagen na de annulering, ontving ik geen bevredigende oplossing. Er werd me beloofd dat er contact met mij zou worden opgenomen, maar dit is nooit gebeurd. Na een week heb ik een e-mail gestuurd waarin ik verzocht mijn leveringsovereenkomst te ontbinden, omdat dit mijn consumentenrecht is, en ik heb ook duidelijk gemaakt dat ik niet over voldoende opslagruimte beschik om de bestelling op te slaan. Het duurde bijna twee weken voordat ik een reactie kreeg, en deze reactie toonde geen enkele bereidheid om een passende oplossing te vinden. Er werd geen geld teruggegeven, geen excuses aangeboden, en er leek zelfs geen wil te zijn om naar een oplossing te zoeken. Daarom heb ik, samen met juridische ondersteuning, een vervolgmail opgesteld waarin ik duidelijk heb aangegeven dat ik niet akkoord ga met deze gang van zaken en dat ik genoodzaakt ben verdere stappen te ondernemen als er geen gehoor wordt gegeven aan mijn legitieme zorgen. Het is nu bijna 3 weken verder, en ik heb nog steeds geen bevredigend antwoord ontvangen. Deze ervaring heeft me het gevoel gegeven dat Butlon niet alleen onprofessioneel is, maar ook de communicatie stopzet wanneer klanten het niet eens zijn met hun manier van werken. Dit is verre van acceptabel en heeft mijn vertrouwen in de organisatie ernstig geschaad.

M

Michael

05-10-2023

0

Proteïnebars

Wat ging er mis? Nou wat ging er goed... Alles ging mis vanaf het bestelproces (betaling mislukt), de bezorging (helft bezorgd, gekoelde gedeelte waren ze vergeten en daar moest ik 2 dagen later weer opnieuw voor thuis blijven), de bezorgde producten klopten niet (de "proteïne"-repen die ik besteld hadden bevatten niet zoals op de website vermeld 36g eiwitten, maar 9,7g, en 2,5x zoveel suiker) en tot slot de klantenservice waar je helemaal niks aan hebt als je eindelijk reactie krijgt. Na deze melding passen ze overigens hun product informatie op de website ook niet aan, het boeit ze helemaal niks. Ik bestel er nooit meer iets.

B

bas

01-10-2023

0

Diepvries eten

Bedrijf reageert niet op de mails, klantenservice totaal niet bereikbaar via telefoon, live chat, whatsapp of email. Een deel van mijn bestelling is niet aangekomen en niemand die ik hierover kan bereiken. Dit probeer ik overigens al twee weken. Veel producten zijn afkomstig uit Oost-Europa zonder een Nederlands etiquette waarop de ingrediënten staan aangegeven, dat duidelijk illegaal is. Ze zouden veel van hun producten op basis van de Nederlandse wetgeving niet mogen verkopen. Ik zou graag mijn geld terug willen krijgen. Bestellingsnummer: 2023-4156496

P

Peter

20-09-2023

0

Diepvries spullen

Producten niet geleverd, wel betaald Bieden geen oplossing, geen geld terug Schandalig bedrijf Bestel er nooit weer

H

Henriette Eenkhoorn

19-09-2023

0

Al voor de 3e keer besteld en super tevreden!

Nu voor de 3e x besteld en super tevreden. 1e keer was puur voor ons eigen gezin, na alle tevredenheid geleverd en goed kwaliteit( met name de kip echt lekker en mals) 2e keer wilden mijn broer ook dus een dubbel zo grote bestelling. en vandaag de 3e levering gehad voor 4gezinnen, bezorger begon te lachen toen hij aan kwam rijden weer dezelfde persoon welke ik waar nodig even een handje help om spullen aan te vanuit de bus. Jaja we bestellen steeds meer gezien de mensen om ons heen ook razend enthousiast zijn over de kwaliteit en dan zeker ook over de prijs. ik beveel ze zeker aan.

D

Dennis Snoek

17-09-2023

0

Zeer tevreden klant!

Eenvoudig bestellen. Bestelling goed te volgen zeker op de dag van aflevering. Goederen goed verpakt. Zeer tevreden!

W

Wiljo

17-09-2023

0

Prettig boodschappen doen

Webshop is overzichtelijk. Bestelproces is klantvriendelijk. Vlotte levering én goede communicatie over tijdstip van levering! Erg prettig.

G

Gretha

17-09-2023

0

Snelle levering en goedbevroren!

Snelle levering. Goed per mail op de hoogte gehouden. Alle diepvries boodschappen goed bevroren

S

Sandra

17-09-2023

0

Dank voor de inspanning en service!

Hartelijk dank voor uw inspanningen?? Alles is oke En de bezorger, ??‍♂️Mohamed Buotaleb was geweldig. Bedankt. Tot de volgende keer ??✨️✨️✨️

O

Oula Mobayed

17-09-2023

0

Duidelijke site en overzichtelijk!

De site is duidelijk en overzichtelijk. De bezorg service is uitmuntend. Was voor ons de eerste keer om te proberen, maar we gaan er nu onze maand boodschappen bestellen. Je hoeft je huis niet uit ook een voordeeltje.

E

Eddy V.

17-09-2023

0

Super tevreden over de nieuwe bezorgdienst!

Nieuwe bedrijf Menken met nieuwe track is beter dan de ouwe en was goed diep bevroren. Zeer tevreden!

R

Ron

17-09-2023

0

Goed & goedkoop!

Goede producten voor een goede prijs. Op tijd en netjes geleverd. Chauffeur was erg vriendelijk. Wij bestellen vaker

L

Leon P

17-09-2023

0

Boodschappen voor ongelofelijk lage prijzen!

Boodschappen voor ongelofelijk lage prijzen netjes thuisbezorgd, dat is Butlon in één zin! Wij zijn heel blij dat we jullie webshop hebben ontdekt. Gisteren weer een hele grote bestelling ontvangen met heerlijke producten. Dit was onze derde bestelling, we proberen steeds meer verschillende producten uit en zijn verbaasd over zoveel kwaliteit voor zulke lage prijzen. De chauffeurs zijn ook altijd heel vriendelijk en brengen alles gekoeld en bevroren thuis. Een zeer tevreden klant

G

Godelieve

17-09-2023

0

Bestellen ging soepel en levering keurig volgens tijdsvenster!

Super fijn, netjes en snel. Boodschappen zijn kwa prijs altijd goed en soms zelf super! Bezorgers zijn netjes en correct. Ik ben fan.

S

Shana

17-09-2023

0

Werden netjes op de hoogte gehouden!

Werd netjes op de hoogte gehouden van de tijd van bezorgen. Vriendelijke bezorger en de producten zagen er goed uit!

K

Karen van de Kleij

17-09-2023

0

Al 2 keer besteld

Nu al 2 keer besteld, echt fantastisch. Kan niet anders zeggen! Netjes verpakte mooie producten voor een zeer prettige prijs. En hele vriendelijke bezorgers. Zorg wel dat je gewoon de hele dag thuis bent. Wil nog weleens flink uitlopen qua bezorgtijd, maar dat hebben we er graag voor over. Alles goed bevroren ook beide keren. Wij zijn echt heel enthousiast. Ga zo door ??

P

Patricia van 't Land

17-09-2023

0

Meerdere goede ervaringen met Butlon

netjes verzorgt, bezorging top! leuke prijzen, is iedere keer een feestje als het binnen komt!

A

Andy

17-09-2023

0

Dik tevreden over de levering van boodschappen!

Ben dik tevreden over de kwaliteit van de producten! En echt goedkoop!! Dat soort acties zie je niet meer in de normale supermarkten.

T

Tim

17-09-2023

0

Boodschappen besteld

Butlon is echt top. Extreem scherpe prijzen en vlotte levering. Ontzettend gelukkig met deze plek voor mijn boodschappen!

T

Tom

17-09-2023

0