Dinnerly.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Dinnerly.nl

Ben je op zoek naar een boodschappenbezorgdienst? Wellicht is Dinnerly dan interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Dinnerly?


Dinnerly is een boodschappenbezorgdienst. Je kunt je aanmelden zodat je wekelijks je favoriete recepten zult ontvangen. Iedere week wordt er een gekoelde doos gevuld met verse ingrediënten bij je afgeleverd. Deze organisatie maakt het mogelijk dat je binnen afzienbare tijd een lekkere maaltijd kunt koken. Het is mogelijk om een week of meerdere weken over te slaan. Zo zal je nergens aan vastzitten. Het lidmaatschap kan naar eigen keuze ontworpen worden. De doelgroep van Dinnerly bestaat uit personen die houden van gekookte gerechten, maar die daar het liefst niet teveel voor betalen. Zij hebben het vaak druk en zijn erbij gebaat als dingen ze gemakkelijk gemaakt wordt. Recepten en verse ingrediënten worden thuisbezorgd. Er kan al besteld worden vanaf € 2,95 per portie voor volwassene.


Duurzame keuze


Als je voor Dinnerly kiest dan kies je automatisch voor het milieu. Ze stellen er alles aan te doen afval en verspilling tegen te gaan. Zo kunnen de koelelementen hergebruikt worden. De inhoud van een koelelement bestaat uit een gel die niet gevaarlijk is. Deze kan probleemloos geleegd worden in de afvalbak. Er wordt gewerkt met een honderd procent te recyclen plastic omhulsel. Jouw Dinnerly box bestaat volledig uit recyclet papier. Het is mogelijk om de doos nogmaals te recyclen. Een andere optie is om deze te bewaren als verhuisdoos, kastenmandje of ander project. Het is ook mogelijk om de plastic verpakkingen te recyclen. Vaak lees je hier meer over op de website van een betreffende gemeente. Er wordt gewerkt met nieuwe koelzakken. Deze bestaan bijna volledig uit papier. Deze zijn dus probleemloos opnieuw te gebruiken.


Leveringsinformatie


Er wordt in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, bezorgd. Bij het aanmaken van je bestelling moet je je postcode invoeren. Dan weet je honderd procent zeker of er in jouw gebied wordt geleverd. Er wordt getoond welke leverdagen er voor jou beschikbaar zijn. De verzendkosten voor een doos zijn door het bedrijf vastgesteld op €4,95. De dozen worden geleverd vanuit gekoelde busjes. Het is mogelijk om tussentijds het bezorgadres te wijzigen. Dit kun je zelf online via je account realiseren. Het kan onverhoopt gebeuren dat er ergens vertraging wordt opgelopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Dit zal dan gecommuniceerd worden aan de klant. Mocht je niks vernemen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Het is mogelijk om je bestelling te volgen via een trackinglink.


Betalingen


Overgeslagen boxen worden nooit in rekening gebracht. Na het aanmelden zal je eerste bestelling gelijk worden geplaatst. In het begin zal om betaalinformatie gevraagd worden. Deze informatie wordt vervolgens opgeslagen voor iedere box die volgt. Facturatie vindt wekelijks plaats. Dit gebeurt ongeveer 5 tot 6 dagen voordat er geleverd gaat worden. Het is altijd mogelijk om een lidmaatschap op te zeggen of te stoppen. Als er al een box in productie is zal je die nog ontvangen. Het stopzetten van je abonnement kan via instellingen in je online account. Er wordt verzocht door te geven waarom je jouw lidmaatschap wilt stoppen. Het is geen verplichting om dit door te geven. Het wordt echter wel gewaardeerd.


Klantervaringen


Maak jij al gebruik van de boodschappendienst van Dinnerly? Dan horen we graag of je tevreden bent met deze service? Je kunt dit doorgeven via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van neutrale bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)