Postcode Zorgcollectief

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Postcode Zorgcollectief

Met de vorming van het nieuwe kabinet van Rutte III werd er veel gesproken over de zorgverzekering en de verhoging van het eigen risico. Er werd uiteindelijk besloten het eigen risico niet verder te verhogen. Het bedrag zal ook in 2018 op 385,- blijven staan. Dit verandert echter niets aan het feit dat een zorgverzekering een hoge kostenpost is voor de gemiddelde Nederlander. Bij het Postcode Zorgcollectief geloven ze dat iedereen recht heeft op een betaalbare zorgverzekering. Wil jij eventueel de overstap naar het Postcode Zorgcollectief maken, lees dan de reviews van andere  klanten op NederlandReview. 


Over het Postcode Zorgcollectief

Postcode Zorgcollectief is een zorgverzekeraar dat werd opgericht in samenwerking met Delta lloyd om alle Nederlanders een eerlijke zorgverzekering te bieden. Ze willen bij dit zorgcollectief niemand buitensluiten. Het maakt niet uit of je werkzoekend bent of al jaren een baan hebt, dus of je nu werkzoekende, ondernemer, student of gepensioneerd bent, bij het Postcode Zorgcollectief kun je een geschikte zorgverzekering vinden. Iedereen met een postcode is welkom. 

Zorgvezekering van het Postcode Zorgcollectief

De zorgverzekering van het collectief is een uitbreiding op de zorgverzekering van Delta lloyd. Ze kunnen deze uitgebreide zorgverzekering met kortingen aan hun klanten aanbieden en helpen klanten om de zorgkosten zo laag mogelijk te houden. Ze willen hun klanten inspireren om een gezond leven te leiden om extra kosten te voorkomen. Ze promoten een evenwichtige levensstijl die onderbouwd wordt door een sportief leven. Ook staat de verzekeraar altijd klaar voor klanten die hulp nodig hebben om weer beter te worden.
Wat zijn de voordelen van het Postcode Zorgcollectief?

Iedereen die ervoor kiest zich te verzekeren bij het Postcode Zorgcollectief, krijgt tot wel 30% korting op de zorgverzekering. Ook krijgen klanten kortingen op activiteiten om te werken aan een gezondere levensstijl. Overigens hebben klanten altijd een vrije zorgkeuze. Je kiest zelf je arts en ziekenhuis. Bij het collectief worden fysiotherapie, kraamzorg en alternatieve geneeswijzen vergoed en de klantenservice is altijd bereikbaar voor advies en vragen. 


Klantenservice van het Postcode Zorgcollectief

Het afsluiten van een zorgverzekering kan vele vragen opleveren. Vaak zijn dingen onduidelijk. Het is daarom altijd verstandig om advies te vragen bij de verzekeraar. Bij het Postcode Zorgcollectief is de bereikbaarheid van de klantenservice belangrijk. Ze willen klanten altijd te woord kunnen staan. Of het nu gaat om klachten of vragen, ze zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Op de website vind je alle gegevens om contact op te nemen. De verzekeraar heeft verschillende afdelingen die gespecialiseerd zijn in specifieke zaken. Neem daarom altijd even de tijd om te kijken welke afdeling jou het beste verder kan helpen. Kom je er niet uit, dan kun je ook via Facebook of Twitter contact opnemen.


Jouw ervaringen met het Postcode Zorgcollectief

We willen alle klanten die een zorgverzekering hebben afgesloten bij de verzekeraar, vragen om op NederlandReview alles te vertellen over het Postcode Zorgcollectief. Nieuwe klanten willen graag meer weten over de betrouwbaarheid van de verzekeraar en jouw beoordeling kan hen helpen. Was het eenvoudig om een verzekering af te sluiten bij het Postcode Zorgcollectief ? Is de verzekeraar echt de voordeligste? En is de klantenservice altijd bereikbaar? Vertel het allemaal in jouw recensie.


Wat vinden klanten van de zorgverzekering van het Postcode Zorgcollectief? Is het betrouwbaar en veilig? Lees reviews over het Postcode Zorgcollectief en de ervaringen van klanten op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Zorgverzekering

Al jaren klant bij Postcode Zorgcollectief. De NN zorgverzekering is heel goed en je krijgt via hun een mooie korting en je kan ook bellen met een adviseur die alles regelt.

R

Remko

18-11-2019

1